Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilant la doi ani de campanie publica: romanii cu suflet mare au donat peste 200.000 de lei pentru salvarea Casei Memoriale Iuliu Maniu

Adevărul Adevărul,
Bilant la doi ani de campanie publica: romanii cu suflet mare au donat peste 200.000 de lei pentru salvarea Casei Memoriale Iuliu Maniu

Sute de oameni si-au aratat solidaritatea si au facut donatii in cadrul Campaniei Publice Salvati istoria nationala, salvati Casa lui Iuliu Maniu. continuă pe Adevărul

Doi ani de la explozia francului elvetian. De unde a pornit taifunul, ce promisiuni s-au facut si in ce stadiu suntem

In urma cu exact doi ani, in 15 ianuarie 2015, un comunicat sec al Bancii Elvetiei SNB) anunta taifunul ce urma sa vina. SNB renunta la plafonul de curs chf/euro, iar francul sarea in aer. De la 3,7 lei/franc, a doua zi moneda Elvetiei urcase la 4,32 de lei iar cateva zile mai tarziu se vindea cu 6 lei la casele de schimb. La doi ani de la explozie, francul si-a corectat din apreciere, vineri cotatia calculata de BNR fiind de 4. 18 lei/chf. Am asistat in acesti doi ani la multe promisiuni, manifestatii ale debitorilor in franci, conferinte dedicate ale Guvernatorului BNR samd. In final, din toate planurile si primisiunile, debitorii s-au ales cu o lege, contestata si ea la Curtea Constitutionala.

Alina Crisan, fosta membra a trupei ASIA, si-a inselat iubitul dupa doi ani de relatie. Urma sa ne casatorim. Eram, practic, logoditi! (FOTO)

Alina Crisan, fosta membra din trupa ASIA, s-a departit de iubitul ei, Didier Ddy Nunes, dupa o relatie de doi ani. Cantareata l-ar fi inselat pe iubitul sau cu un tanar pe nume Bogdan.

Edward Snowden ramane in Rusia inca doi ani. Ministerul de Externe de la Moscova i-a prelungit permisul de rezidenta fostului angajat CIA

Rusia a decis sa prelungeasca cu inca doi ani permisul de rezidenta al fostului contractor american Edward Snowden, .

Dragos Basescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare

Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Nepotul fostului presedinte, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat astazi de Tribunalul Bucuresti, la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni la DIICOT in solutionarea favorabila a dosarului in care acesta era cercetat. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Rusia a prelungit cu doi ani permisul de rezidenta al lui Edward Snowden

Edward Snowden, fost consultant al serviciilor de informatii americane, a primit dreptul de a mai ramane in Rusia pentru cativa ani, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului rus.

Cazinoul din Constanta nu va fi restaurat nici in urmatorii doi ani. Unde s-au impotmolit autoritatile

Cazinoul din Constanta nu va fi reabilitat nici in acest an si, dupa cum decurg lucrurile, nici macar in 2018, cand se implinesc 100 de ani de la Marea Unire. Cea mai recenta veste proasta dintr-un sir lung, care dureaza de mai bine de un deceniu, a venit recent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )