Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bilantul deceselor din cauza noului coronavirus creste la 94

Antena3 Antena3,
Bilantul deceselor din cauza noului coronavirus creste la 94

Alte doua persoane au murit din cauza infectarii cu noul coronavirus, astfel ca numarul deceselor a ajuns la 94 de persoane, a anuntat, joi dimineata, Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69. Un barbat de 56 de ani din Suceava, mort in 26 martie

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69, marti. Ultimul pacient este un barbat de 56 de ani din Suceava care a murit la domiciliu in 26 martie. Probele pentru COVID-19 au fost recoltate tot atunci, iar rezultatul pozitiv pentru COVID-19 a venit marti, sustine Grupul de comunicare strategica.

Zi neagra pentru Marea Britanie: 563 de morti din cauza noului coronavirus

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus care si-au pierdut viata a crescut cu 563 in Marea Britanie, ajungand la un total de 2. 352 la 31 martie, ora 16. 00 GMT, a anuntat miercuri guvernul de la Londra, citat de Reuters.

5 celebritati care au murit in pandemie, din cauza noului virus

Mai multe celebritati au murit in perioada asta, din cauza noului virus care a afectat intreaga planeta si-ti arata ca nici cei bogati nu sunt protejati. Pana acum, mai multe persoane.

VIDEO Beijingul, acuzat ca minte in legatura cu mortii de coronavirus. Bilantul estimat pentru Wuhan este cu mult mai mare decat cel oficial. Furie dupa izolare

Regimul comunist de la Beijing a mintit in legatura cu numarul mortilor de covid-19, boala provocata de coronavirusul SARS-CoV-2? Unii jurnalisti si experti locali sunt foarte convinsi ca da, calculand la circa 42. 000 bilantul deceselor din cauza noului tip de coronavirus doar la Wuhan, locul izbucnirii actualei crizei de sanatate.

inca 837 decese in Italia din cauza noului coronavirus. Numarul infectarilor ramane constant: Circa 4.050 pe zi Peste 4.000 de persoane sunt in stare critica

Bilantul deceselor cauzate de noul coronavirus in Italia a ajuns la 12. Numai in ultima zi au murit 837 de persoane. De la debutul epidemiei, devenita apoi pandemie, au fost confirmate in aceasta.

Coronavirus |Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 114

Inca sapte persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit in Romania, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 114, informeaza joi seara Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS |Italia: Diferente majore intre bilantul deceselor din regiunile invecinate Lombardia si Veneto. Ce strategie au adoptat autoritatile din Veneto pentru a tine sub control numarul infectiilor cu COVID -19

Italia este cea mai afectata tara din Europa de pandemia de coronavirus si a doua la nivel mondial, dupa Statele Unite ale Americii. De la o zi la alta autoritatile de la Roma raporteaza sute de noi decese si mi.

Xerox renunta la a mai cumpara HP, din cauza crizei coronavirus COVID-19

Pandemia de coronavirus COVID-19 blocheaza o achizitie istorica in business-ul de tehnologie mondial: Xerox a anuntat ca renunta la a prelua HP, o companie cu venituri de 5 ori mai mari. Ce prezenta au cele doua companii in Romania?.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 47

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 47 in Romania. Potrivit Grupului de comunicare strategica, ultimul pacient decedat este un barbat de 77 de ani din Hunedoara.

CORONAVIRUS |Aproape 3000 de decese in Marea Britanie, 569 doar in ultimele 24 de ore

Potrivit celor mai recente date dinMarea Britanie, numarul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 2921. Cu toate acestea, statistic vorbind, numarul deceselor indica o oarecare scadere,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )