Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul echipelor romanesti in Europa League: doua calificate si o eliminata. Vineri se afla adversarii din playoff

Adevărul Adevărul,
Bilantul echipelor romanesti in Europa League: doua calificate si o eliminata. Vineri se afla adversarii din playoff

Joi a fost o seara fructuoasa pentru echipele romanesti: Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti au reusit sa se califice in playoff-ul Europa League fara emotii, in timp ce drumul celor de la CFR Cluj s-a oprit in turul trei preliminar al competitiei. continuă pe Adevărul

imbunatatirea coeficientului de tara, miza echipelor romanesti in Europa. Conditia ca Romania sa inscrie peste doi ani doua echipe in preliminariile Ligii

Echipele romaneste vor juca joi seara pentru a ajunge in playoff, dar si pentru imbunatatirea coeficientului UEFA al Romaniei. Cehia e in fata noastra, dar situatia s-ar putea schimba daca Astra si Petrolul le elimina pe Liberec si Plzen.

MINUT cu MINUT Europa League: Viktoria Plzen-Petrolul 1-4, CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2 si Liberec-Astra 2-3

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro meciurile celor trei echipe romanesti prezente in turul 3 preliminar al Europa League:Slovan Liberec-Astra 2-3), CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2) si Plzen-Petrolul 1-4).

Petrolul, Astra si CFR tintesc play-off-ul Europa League. Ploiestenii si clujenii au o misiune dificila, giurgiuvenii sunt ca si calificati

Dupa victoria la scor de forfait cu Liberec, acasa, Astra are cea mai simpla misiune in mansa a doua turului III preliminar al Europa League. in schimb, Petrolul si CFR Cluj trebuie sa traga serios daca vor in play-off, dupa 1-1 cu Plzen acasa, respectiv 0-1 cu Dinamo Minsk in deplasare.

Victorie de moral pentru Viktoria Plze328;, inaintea returului cu Petrolul Ploiesti, din turul trei preliminar Europa League

Viktoria Plze328; a invins FK Jablonec, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Partida s-a disputat in cadrul celei de-a doua etape a campionatului din Cehia. Gazdele vor intalni, joi, Petrolul Ploiesti, in returul turului trei preliminar Europa League, dupa ce prima mansa s-a incheiat la egalitate 1-1).

Petrolul Ploiesti, mandria romanilor in Europa League. Prahovenii au facut spectacol in deplasarea cu Viktoria Plze328;

Petrolul Ploiesti s-a calificat in playoff-ul Europa League, dupa ce a invins, joi, Viktoria Plze328;, in deplasare 1-4). in tur, echipa lui Razvan Lucescu obtinuse o remiza 1-1).

UEFA Europa League: Viktoria Plzen - Petrolul Ploiesti 1-4 / Calificare in play-off dupa un meci frumos/ Revenirea capitanului Mutu

Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Europa League dupa ce a invins in deplasare Viktoria Plzen cu scorul de 4-1, dupa ce in tur meciul s-a terminat egal, 1-1. Ploiestenii au deschis scorul prin Teixeira, Mutu a marcat un gol superb cu un sut la vinclu, iar Pilar si De Lucas au completat scorul pauzei. In repriza secunda gazdele au fost mai periculoase, dar tot Petrolul a marcat, prin Toto Tamuz. Si Astra Ploiesti a reusit calificarea in play-off, cu scorul general de 6-2 in fata formatiei Slovan Liberec, in timp ce CFR Cluj a pierdut cu Dinamo Minsk 0-3).

Primul meci, prima calificata: Astra Giurgiu va evolua in playoff-ul Europa League, dupa ce a invins Slovan Liberec

Astra Giurgiu s-a calificat in playoff-ul Europa League, joi, dupa ce a incheiat cu o victorie meciul retur cu Slovan Liberec 2-3). in prima mansa, disputata acasa, formatia antrenata de Daniel Isaila s-a impus cu 3-0.

Astra Giurgiu merge in playoff-ul Europa League cu victorie la Liberec

Nu a fost cazul de o noua minune la Liberec, desi in finalul primei reprize cei de la Slovan au lovit de doua ori si au intors spectaculos rezultatul. Astra Giurgiu a deschis scorul, s-a vazut apoi condusa, pentru ca in final sa loveasca de doua ori pe contraatac impunandu-se cu 3-2. Un rezultat foarte bun pentru coeficientul UEFA al Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )