Libnet.ro
UNICEF

08:00

UEFA Europa League: Viktoria Plzen - Petrolul Ploiesti 1-4 / Calificare in play-off dupa un meci frumos/ Revenirea capitanului Mutu

Hotnews Hotnews,
 UEFA Europa League: Viktoria Plzen - Petrolul Ploiesti 1-4 / Calificare in play-off dupa un meci frumos/ Revenirea capitanului Mutu

Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Europa League dupa ce a invins in deplasare Viktoria Plzen cu scorul de 4-1, dupa ce in tur meciul s-a terminat egal, 1-1. Ploiestenii au deschis scorul prin Teixeira, Mutu a marcat un gol superb cu un sut la vinclu, iar Pilar si De Lucas au completat scorul pauzei. In repriza secunda gazdele au fost mai periculoase, dar tot Petrolul a marcat, prin Toto Tamuz. Si Astra Ploiesti a reusit calificarea in play-off, cu scorul general de 6-2 in fata formatiei Slovan Liberec, in timp ce CFR Cluj a pierdut cu Dinamo Minsk 0-3). continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT Europa League: Viktoria Plzen-Petrolul 1-4, CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2 si Liberec-Astra 2-3

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro meciurile celor trei echipe romanesti prezente in turul 3 preliminar al Europa League:Slovan Liberec-Astra 2-3), CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2) si Plzen-Petrolul 1-4).

Avancronica Viktoria Plzen-Petrolul Ploiesti (LIVE, 21:00)

Petrolul a ratat de putin victoria in mansa tur de la Ploiesti, iar la 1-1 avantajata este fosta campioana a Cehiei.

Mutu imperial, Petrolul se califica magistral

Petrolul Ploiesti s-a calificat, joi seara, in stil de mare echipa europeana in playoff-ul Europa League dupa 4-1 in deplasare cu Viktoria Plzen, echipa care sezonul trecut a evoluat in grupele Ligii Campionilor. Un succes rasunator pentru Petrolul si o evolutie de zile mari pentru Adrian Mutu, care a marcat un gol magnific si a oferit o alta pasa decisiva.

Lupii, pregatiti sa muste din Viktoria Plzen

Petrolul joaca, azi, cu Viktoria Plzen, in deplasare intr-un meci de a fi sau a nu fi in play-off-ul Ligii Europa. Lupii sunt pregatiti de meci si spera ca vor merge mai departe in competitie. in tur, la Ploiesti, a fost 1-1.

Petrolul, Astra si CFR tintesc play-off-ul Europa League. Ploiestenii si clujenii au o misiune dificila, giurgiuvenii sunt ca si calificati

Dupa victoria la scor de forfait cu Liberec, acasa, Astra are cea mai simpla misiune in mansa a doua turului III preliminar al Europa League. in schimb, Petrolul si CFR Cluj trebuie sa traga serios daca vor in play-off, dupa 1-1 cu Plzen acasa, respectiv 0-1 cu Dinamo Minsk in deplasare.

Petrolul Ploiesti, mandria romanilor in Europa League. Prahovenii au facut spectacol in deplasarea cu Viktoria Plze328;

Petrolul Ploiesti s-a calificat in playoff-ul Europa League, dupa ce a invins, joi, Viktoria Plze328;, in deplasare 1-4). in tur, echipa lui Razvan Lucescu obtinuse o remiza 1-1).

Victorie de moral pentru Viktoria Plze328;, inaintea returului cu Petrolul Ploiesti, din turul trei preliminar Europa League

Viktoria Plze328; a invins FK Jablonec, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Partida s-a disputat in cadrul celei de-a doua etape a campionatului din Cehia. Gazdele vor intalni, joi, Petrolul Ploiesti, in returul turului trei preliminar Europa League, dupa ce prima mansa s-a incheiat la egalitate 1-1).

Petrolul a invins Viktoria Plzen, scor 4-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 4-1 3-1), formatia ceha Viktoria Plzen, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Bilantul echipelor romanesti in Europa League: doua calificate si o eliminata. Vineri se afla adversarii din playoff

Joi a fost o seara fructuoasa pentru echipele romanesti: Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti au reusit sa se califice in playoff-ul Europa League fara emotii, in timp ce drumul celor de la CFR Cluj s-a oprit in turul trei preliminar al competitiei.

Steaua, Astra Giurgiu, CFR Cluj si Petrolul Ploiesti: program, ore, televizari meciuri din cupele europe

Steaua Bucuresti, Astra Giurgiu, CFR Cluj si Petrolul Ploiesti joaca in aceasta saptamana in mansa a doua a turului 3 preliminar al cupelor europene la fotbal. Iata programul meciurilor, cu ore si televizari. Toate partidele sunt live pe Onlinesport. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )