Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 274

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 274

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 730. 056la data de 1februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 313de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de. continuă pe B1

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Capitala se mentine si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,18 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,2 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat vineri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici pare ca a explodat din nou numarul de imbolnaviri. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Tarile cu cele mai putine cazuri de cancer. Care e secretul lor

Din pacate, cancerul este o boala ce afecteaza anual milioane de oameni. Pana in acest moment, nu s-a gasit un leac pentru aceasta boala, fapt care o face a fi una dintre cele mai grele. Singura optiune pentru unii pacienti este chimioterapie. Ea foloseste anumite medicamente pentru a distruge celulele canceroase. Scopul chimioterapiei nu este .

Topul asiguratorilor de RCA rau-platnici, cu cele mai multe plangeri din partea soferilor

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a realizat o analiza a dosarelor de dauna aferente politelor auto obligatorii RCA) avizate de societatile de asigurare in trimestrul al treilea al anului 2020.

Doar doua judete au raportat peste 100 de noi cazuri de COVID-19 in ultima zi Topul judetelor dupa noua raportare

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri noi de coronavirus - sub 300 -, in timp ce Cluj si Timis sunt singurele doua judete care au raportat peste 100 de noi imbolnaviri. in ultimele 24 de ore, la nivel national au fost facute sub 9. 000 de teste.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

Avertizare meteorologica: Cod galben de ninsori, viscol si polei in mai multe judete pana luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, doua coduri galbene de ninsori, intensificari ale vantului si polei pana luni, pentru mai multe judete din tara. in intervalul 31 ianuarie, ora.

Horoscop. Cele mai mincinoase femei in functie de zodie. Asa le recunosti

Care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac si cum te poti feri de ele doar cunoscandu-le zodia? Vom afla impreuna, in randurile ce urmeaza. Cele mai mincinoase femei din horoscop Horoscopul ne dezvaluie multe dintre secretele nativilor. Astfel ca, doar cunoscand zodia unei persoane putem afla ce fel de personalitate are respectiva sau cat .

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )