Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Playtech Playtech,
Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul . continuă pe Playtech

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

Tarile cu cele mai putine cazuri de cancer. Care e secretul lor

Din pacate, cancerul este o boala ce afecteaza anual milioane de oameni. Pana in acest moment, nu s-a gasit un leac pentru aceasta boala, fapt care o face a fi una dintre cele mai grele. Singura optiune pentru unii pacienti este chimioterapie. Ea foloseste anumite medicamente pentru a distruge celulele canceroase. Scopul chimioterapiei nu este .

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Inca 2. 901de romani au fost depistati pozitiv cu coronavirus, numarul total al infectarilor de la debutul epidemiei ajungand la 721. in ultimele 24 de ore, cele mai multe contaminari au fost raportate.

Editiadedimineata.ro: Cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Suntem si noi aici!

Stiu la ce v-ati gandit, suntem si noi pe aici, dar sa o luam usurel. Portalul culinar tasteatlas. com ne propune un top cu cele mai populare 50 de salamuri din Europa. Bine, salam si carnati, sa fim mai precisi. Nu este un top in sistem clasament, in sensul ca un salam este mai gustos sau preferat altuia dupa anumite criterii. Este o listare a celor mai minunate minunatii, recunoscute, in acest domeniu.

Horoscop. Cele mai mincinoase femei in functie de zodie. Asa le recunosti

Care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac si cum te poti feri de ele doar cunoscandu-le zodia? Vom afla impreuna, in randurile ce urmeaza. Cele mai mincinoase femei din horoscop Horoscopul ne dezvaluie multe dintre secretele nativilor. Astfel ca, doar cunoscand zodia unei persoane putem afla ce fel de personalitate are respectiva sau cat .

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideala pentru a te casatori

Expertii in numerologie spun ca ea poate prezice care sunt zilele nefaste, dar si cele mai norocoase dintr-un an. Numerologia nu se este insa despre zodii, ci se bazeaza pe matematica. Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii Astfel, cifrele de la 1 la 9 pot da informatii despre personalitate, scopuri etc.

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt barbatii-rebeli ai horoscopului

Cele mai afemeiate zodii. Cine sunt barbatii-rebeli ai horoscopului? Fidelitatea este un factor foarte important in orice relatie, el trebuie respectat pentru ca cei doi sa se inteleaga cat mai bine, fara conflicte. Din pacate, este cunoscut faptul ca sunt barbati ce nu pot fi fideli doar unei singure persoane. Desigur, nu doar ei sunt .

Care au fost cele mai populare prenume in 2020, in Republica Moldova

Sofia, Amelia, David si Matei sunt cele mai populare prenume date copiilor pe parcursul anului trecut. Alti parinti au optat pentru un prenume rar intalnit. Printre acestea se numara Alisar, Apolinaria sau Cristal in randul fetelor, dar si Ariel, Darwin in randul baietilor.

Cele mai tari afaceri de la Imperiul Leilor, in alte tari. 5 super-idei din toata lumea

O adevarata provocare pentru piata romaneasca este emisiunea Imperiul Leilor. Formatul acestei emisiuni este produs in peste 30 de tari din lumea intreaga. La noi in tara, emisiunea se afla deja la cel de-al doilea sezon. Primul sezon a debutat pe data de 12 februarie 2020. Antreprenorii prezinta ideile de afaceri pe care le au .

BNR: Impactul Brexit-ului asupra economiei romanesti este unul dintre cele mai mici din UE

Iesirea Marii Britanii din blocul comunitar va avea un impact redus asupra economiei Romaniei, fiind printre cele mai mici din UE, iar accesul firmelor si al populatiei la finantare nu va fi afectat, a declarat, astazi, Florian Neagu, director adjunct, Directia de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )