Libnet.ro
UNICEF

11:15

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Hotnews Hotnews,
 in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate. continuă pe Hotnews

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Inca 2. 901de romani au fost depistati pozitiv cu coronavirus, numarul total al infectarilor de la debutul epidemiei ajungand la 721. in ultimele 24 de ore, cele mai multe contaminari au fost raportate.

Care sunt judetele care au inregistrat vineri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici pare ca a explodat din nou numarul de imbolnaviri. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosuse mai afla doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,42 cazuri la mia de locuitori.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 310

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 715. 438la data de 26 ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 877de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Topul concedierilor: Domeniile cu cele mai multe contracte de munca suspendate

Numarul romanilor care au ramas fara locuri de munca a crescut ingrijorator. Interesant este faptul ca judetele dezvoltate economic conduc in topul celor mai multe contracte de munca suspendate. Avem tot mai multi someri, desi Guvernul se lauda ca ia masuri eficiente ca economia sa nu se prabuseasca.

STUDIU DELOITTE: Criza generata de COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar in Europa Centrala si de Est, iar Romania este printre tarile din regiune cu cele mai multe tranzactii in domeniu

Criza generata de COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar din Europa Centrala si de Est ECE) in urmatorii ani, in conditiile in care bancile mici risca sa nu treaca cu bine peste provocarile legate de profitabilitate si de capital, conform celei mai recente editii a studiului Deloitte CEE Banking M and A,.

Peste 95.000 de doze de vaccin au sosit azi. Cele mai multe merg la Craiova

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunt.

Capitala, 310 noi cazuri de COVID-19 Topul judetelor dupa noua raportare

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri de coronavirus - 310 - in ultimele 24 de ore. Judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Timis, Maramures si Brasov.

Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals

Mai multe ambasade la Bucuresti au transmis mesaje de condoleante familiilor persoanelor care au murit in incendiul de la Spitalul Matei Bals de vineri dimineata.

Incendiu devastator in sectorul condus de Piedone. Trei case incendiate si mai multe victime

Tragediile se tin lant in Romania, astfel ca tot mai multe incendii izbucnesc in aceasta perioada geroasa. Un eveniment trist a avut loc in Ploiesti, acolo unde o femeie, in varsta de 67 de ani, a ars ca o torta dupa izbucnirea unui incendiu puternic. Incendiu violent in Bucuresti Un incendiu puternic a avut loc .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )