Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bilantul violentelor din Turcia a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Antena3 Antena3,
Bilantul violentelor din Turcia a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Inca o persoana si-a pierdut viata, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, citate de site-ul ziarului. continuă pe Antena3

Protestele din Turcia: Bilantul a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Inca o persoana a murit, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce. Ethem Sarisuluk, un activist turc care fusese.

inca o persoana a decedat in urma protestelor din Turcia

Inca o persoana si-a pierdut viata, astazi, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, transmite Antena3. ro.

Cemil cicek: Trebuie sa privim ultimele evenimente din Turcia si din perspectiva democratiei.

Presedintele Marii Adunari Nationale a Republicii Turcia, Cemil cicek, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa organizata in Camera Deputatilor, ca ultimele evenimente din Turcia trebuie privite din perspectiva democratiei, insa niciodata nu poate fi acceptata agresiunea, scrie Mediafax. Turcia si-a exprimat cu mult timp in urma aderarea sa la un sistem democratic, Turcia este o tara care si-a exprimat intotdeauna dorinta de aderare la UE si, in acest sens, de 50 de .

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de manifestanti au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul.

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, potrivit Mediafax. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip Erdogan, in pofida scuzelor prezentate marti de vicepremierul Bulent Arinc. Premierul Recep Tayyip Erdogan, aflat in vizita in nordul Africii, apreciase ca situatia se va calma. Manifestatiile continua in Turcia de opt zile, soldandu-se cu cel putin un mort si 1. 700 de .

Erdogan a acuzat un corespondent Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat un corespondent al agentiei Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia. Nu-mi spuneti ca intreaga societate turca sustine protestele, nu.

Mihai Gadea pe Facebook: Cred ca stiti de situatia din Turcia, la fel de bine poate sa fie in Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 a comentat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, protestele din Turcia, adresand intrebarea Poate un sistem mafiot sa invinga un popor? Cred ca stiti despre situatia din Turcia, dar la fel de bine poate sa fie si Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?.

Aproximativ 1.700 de persoane, retinute in cursul manifestatiilor din Turcia.

Aproximativ 1. 700 de persoane au fost retinute in cursul manifestatiilor din Turcia, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP, conform Mediafax. Ministrul turc de Interne, Muammer Guler, a declarat ca, in total, in ultimele sase zile, in Turcia au avut loc 235 de manifestatii. Protestele continuau, duminica dupa-amiaza, la Istanbul si Ankara. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene la Ankara pentru dispersarea a aproximativ 1. 000 de manifestanti. Premierul turc, Recep Tayyip .

Protestatarii din Turcia au incercat sa ajunga la birourile guvernamentale. Tensiunile protestelor, amplificate de o greva generala

Dupa cinci zile si nopti de proteste, manifestantii din Turcia nu dau semne ca ar avea de gand renunte. in aceasta noapte, politia a folosit din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa impotriva.

MAE informeaza cetatenii romani privind situatia protestelor din Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani, privind situatia din Turcia, ca protestele continua pasnic in parcul Gezi, in piata Taksim, si in alte cartiere ale orasului Istanbul, fara a tulbura ordinea publica.

Turismul, victima colaterala a protestelor din Turcia. Grecia ar putea avea de castigat

O parte dintre turistii romani care merg in statiunile de pe litoralul turcesc s-ar putea reorienta, in principal catre Grecia, dar si catre Spania si Italia, daca protestele din Turcia se vor extinde si imaginea tarii ca destinatie turistica va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )