Libnet.ro
UNICEF

09:15

Protestele din Turcia: Bilantul a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

B1 B1,
Protestele din Turcia: Bilantul a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Inca o persoana a murit, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce. Ethem Sarisuluk, un activist turc care fusese. continuă pe B1

Bilantul violentelor din Turcia a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Inca o persoana si-a pierdut viata, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, citate de site-ul ziarului.

Erdogan a acuzat un corespondent Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat un corespondent al agentiei Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia. Nu-mi spuneti ca intreaga societate turca sustine protestele, nu.

Protestele din Turcia continua: Manifestantii cer plecarea premierului Recep Tayyip Erdogan

Protestele din Turcia continua si luni, mii de oameni manifestand impotriva cabinetului condus de Recep Tayyip Erdogan, potrivit BBC. Protestatarii au avut noi ciocniri cu fortele de ordine, in cartierul Besiktas.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de manifestanti au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul.

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, potrivit Mediafax. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip Erdogan, in pofida scuzelor prezentate marti de vicepremierul Bulent Arinc. Premierul Recep Tayyip Erdogan, aflat in vizita in nordul Africii, apreciase ca situatia se va calma. Manifestatiile continua in Turcia de opt zile, soldandu-se cu cel putin un mort si 1. 700 de .

Presa turca: Protestele din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Erdogan

Protestele violente din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Recep Tayyip Erdogan, care se credea atotputernic, dar a fost invins de propriul popor, comenteaza publicatia Hurriyet. Pe.

Protestele din Turcia. Fortele de ordine i-au dispersat pe protestatari cu gaze lacrimogene

Fortele de ordine din Turcia au utilizat, luni dupa-amiaza, gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1. 000 de manifestanti reuniti la Ankara, informeaza AFP. Aceasta este cea de-a patra zi a miscarii de.

inca o persoana a decedat in urma protestelor din Turcia

Inca o persoana si-a pierdut viata, astazi, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, transmite Antena3. ro.

Protestele din Turcia s-au diminuat, dar raman zeci de raniti si 1.000 de persoane retinute

Protestele de la Istanbul si din alte orase turce par sa se fi diminuat duminica, bilantul fiind de 79 de raniti si aproximativ 1. 000 de persoane retinute, scrie Mediafax .

Protestele din Turcia iau prin surprindere Uniunea Europeana, care respinge, prudenta, ideea unei primavari turcesti

Brusca izbucnire a furiei antiguvernamentale in Turcia a luat prin surprindere tarile europene, care au cerut Ankarei sa dea dovada de retinere si sa recurga la dialog, asteptand sa vada daca aceasta tara va fi la randul ei atinsa de febra ce destabilizeaza Orientul Mijlociu, scrie AFP.

Protestele din Turcia iau prin surprindere Uniunea Europeana, care respinge, prudenta, ideea unei primaveri turcesti

Brusca izbucnire a furiei antiguvernamentale in Turcia a luat prin surprindere tarile europene, care au cerut Ankarei sa dea dovada de retinere si sa recurga la dialog, asteptand sa vada daca aceasta tara va fi la randul ei atinsa de febra ce destabilizeaza Orientul Mijlociu, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )