Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilete la preturi de Black Friday pentru Steaua - Schalke

Online Sport Online Sport,
Bilete la preturi de Black Friday pentru Steaua - Schalke

Steaua nu mai vinde ca altadata. Este o realitate acceptata si de oficialii din Ghencea, iar pentru meciul din aceasta seara cu Schalke au fost vandute aproximativ 20. 000 de bilete. continuă pe Online Sport

REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday?. Daca n-ai auzit intrebarea asta, atunci ai fost departe de oras, departe de Internet sau pur si simplu te-ai ascuns sub vreo piatra din munti. Ieri, a fost Black Friday pe rit romanesc. Adevarul a ajuns la magazinul online care a luat sarbatoarea consumista americana in desert, adica la eMAG. Dincolo de nebunia din magazine, de pe site-uri, la ground zero lucrurile sunt linistite.

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, ca au fost pacaliti de Black Friday

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, pentru ca au fost pacaliti de Black Friday. Cei mai multi sunt suparati ca n-au apucat produse la preturi mici, ca magazinele s-au laudat cu oferte, dar.

Bilantul Black Friday la F64: cu 75% mai multe vanzari si peste 14.000 de produse comandate de romani

De Black Friday 2013, F64, cel mai mare magazin online de produse si accesorii foto-video a reusit sa vanda 14. 800 de produse, cu 75% mai mult decat in 2012. Veniturile totale au fost de 9 milioane de lei.

Black Friday la aplicatii de Mac cu pachetul Cult of Mac

Aveti 12 zile sa profitati de o oferta imbatabila de Black Friday pentru aplicatii de OS X in valoare de 420 de dolari, dar pe care le puteti lua cu 50 dolari. Pachetul de aplicatii de Mac creat de cei de la Cult Of Mac include unsprezece programe care va fac viata mai usoara in cazul in care sunteti utilizator de OS X. Cu 50 de dolari puteti cumpara MotionComposer, CrazyTalk7 Standard, Mac Internet Security 2013, Data Backup 3, Pagico, [].

Black Friday: Bilete pentru autocarele Euroline, la reducere.

Black Friday ajunge la compania Eurolines in zilele de 29,30 noiembrie si 1 decembrie 2013. Promotia se refera la biletele de autocar, care pot fi achizitionate online sau in agentiile firmei. Sunt puse la bataie bilete catre Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam, Bordeaux si spre oricare din destinatiile prin care Eurolines leaga Romania de Europa cu numai 50 de euro/persoana bilet dus sau 100 euro/persoana bilet dus-intors. Citeste si: Ce excursii au cumparat romanii de Black .

Ce excursii au cumparat romanii de Black Friday.

Amatorii de reduceri au putut achizitiona vinerea trecuta tot felul de produse, de la electrocasnice si gadgeturi pana la mobila si bilete la teatru. Black Friday a cuprins insa si piata vacantelor. Mai multe agentii de turism am decretat ziua de vineri, ziua reducerilor de pana la 50%. Cum au mers vanzarile si pentru ce au optat romanii? Cosmina Vladu, manager operatiuni, Prestige ToursCel mai bine s-au vandut pachetele de Revelion pentru Dubai si Cipru, excursia in Kenya, dar si .

Black Friday 2013: Vanzari de 45 milioane de lei la Flanco, in primele 14 ore.

Primele 14 ore din weekend-ul de Black Friday au atras 370. 000 de vizitatori in reteaua de magazine Flanco si au generat vanzari de 45 de milioane de lei. In primele 14 ore de Black Friday, Flanco a atins 80% din volumul de vanzari obtinut anul trecut in toate cele trei zile ale evenimentului de Black Friday. Ne asteptam in continuare la vanzari importante, venind in continuare cu oferte noi si preturi avantajoase, spune Violeta Luca, CEO Flanco. Ofertele din weekendul Black Friday includ .

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

Black Friday continua, iar magazinele introduc noi produse la reducere

Da, inca primesc mesaje de la prieteni despre anumite produse pe care sa si le cumpere de Black Friday, cu toate ca apreciez ca sunt de 3 ori mai putine ca anul trecut. S-a terminat Black Friday? Black Friday nu s-a incheiat, pentru unii ofertele se termina saptamana viitoare, vineri, pe 29 noiembrie, atunci cand incepe in Statele Unite. Pana acum nu am gasit prea multe produse cu adevarat interesante. Situatia nu s-a schimbat, iar multe din cele care [].

Flanco Black Friday: vanzari de 72 milioane lei

Retailerul electroIT Flanco anunta rezultatele de vanzari pentru campania Black Friday 2013, derulata in perioada 22-24 noiembrie. Astfel, la a treia editie de Black Friday la Flanco, s-au inregistrat vanzari de 72 milioane lei, cu 31% mai mult decat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )