Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

România Liberă România Liberă,
Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York. continuă pe România Liberă

David Rockefeller a murit. Filantropul era cel mai batran miliardar din lume

Filantropul David Rockefeller, cel mai batran miliardar din lume, a murit luni la varsta de 101 ani. Forbes l-a inclus, in aceeasi zi, in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 3,3 miliarde de dolari.

Tragedie pentru cea mai bogata familie din lume: Miliardarul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Cel mai varstnic miliardar din lume, David Rockefeller a decedat la varsta de 101 ani, potrivit RT. Nepotul magnatului John D. Rockefeller a murit luni dimineata la domiciliu in timp de dormea, ca.

Cel mai CIUDAT semafor din lume: Este aprins pe culoarea rosie de trei decenii. Explicatia este INCREDIBILA

Cel mai ciudat lucru din orasul german Dresda este un semafor. Acesta nu este orice semafor, ci unul care sta pe culoarea rosie de 28 de ani. El se afla la intersectia a patru strazi si ii obliga pe.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

O profesoara din Canada a fost aleasa cel mai bun dascal din lume si a castigat un premiu de un milion de dolari

Profesoara Maggie MacDonnell a primit un premiu in valoare de un milion de dolari pentru munca ei in cadrul unei comunitati izolate din nordul extrem al Canadei.

Topul celor mai fericite tari din lume: Norvegia, pe primul loc, Romania se afla pe locul al 57-lea

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, ai carui realizatori au indemnat natiunile din lumea intreaga sa stimuleze increderea sociala si egalitatea pentru a ameliora bunastarea cetatenilor lor, scrie News. ro, citand Reuters. Romania ocupa locul al 57-lea in acest clasament ce include 155 de tari.

Norvegia a devenit cea mai fericita tara din lume. Romania se afla pe locul 57

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, citat de Reuters. Romania ocupa locul 57 in acest clasament care include 155 de tari.

Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5654 lei/euro. Este cel mai slab leu din octombrie 2012 pana in prezent. Cursul afisat este cu atat mai surprinzator.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

Tibi Useriu a intrat in istorie. Romanul a castigat pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume

Organizatorii 6633 Arctic Ultra au anuntat ca Tibi Useriu a castigat pentru a doua oara cel mai dur ultramaraton din lume. Problemele de sanatate care l-au insotit in ultimele doua zile erau cat pe ce sa-i determine pe medici sa nu-l lase sa continue cursa. Romanul a parcurs ultimii 50 de kilometri pe propria raspundere, dupa ce ranile i s-au infectat. Tibi a reusit sa-si bata recordul de anul trecut, ajungand cu peste 15 ore mai devreme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )