Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Adevărul Adevărul,
Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost puternic afectata de masurile adoptate de autoritati pentru a dizolva monopolul din sectorul telecom din Mexic. continuă pe Adevărul

Bill Gates a devenit cel mai bogat om din lume. Inca o data. Cine are cea mai mare avere din Europa

Cofondatorul gigantului Microsoft, Bill Gates, si-a recastigat primul loc in topul celor mai bogati oameni ai lumii. Gates, in varsta de 57 de ani are o avere evaluata la 72,7 miliarde de dolari, in crestere cu 16% da la inceputul anului potrivit Indexului miliardarilor, realizat de Bloomberg.

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume.

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de autoritati pentru spargerea monopolului din sectorul telecom, informeaza Mediafax. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Bill Gates 57 de ani) a urcat la 72,7 miliarde de dolari, cu 16% mai mult fata de inceputul anului, dupa ce actiunile Microsoft au crescut la cel mai .

Robinetul de bani s-a deschis. Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de.

Bloomberg: Bill Gates l-a surclasat pe Carlos Slim si este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsost. Bill Gates s-ar afla pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, detronandu-l pe magnatul mexican al telecomunicatilor, Carlos Slim, desemnat.

Noi imagini cu viitorul stadion din Craiova: Va fi cel mai frumos din Europa

In Banie nu s-a mai miscat un fir de iarba de luni bune pentru punerea pe picioare a unui fotbal intrat in moarte clinica, dar la capitolul proiecte si machete urbea condusa de Lia Olguta Vasilescu sta excelent.

FOTO+VIDEO. Cel mai mare diamant pur incolo, vandut la un pret RECORD.

Un diamant pur incolor taiat in forma de para si care are 101,73 de carate, cel mai mare din categoria sa, a fost vandut miercuri seara cu pretul record de 26,7 milioane de dolari la o licitatie organizat la Geneva de casa Christies, potrivit Mediafax. Cumparatorul acestei nestemate, considerata a fi cel mai mare diamant pur incolor care a fost scos vreodata la licitatie, este bijutierul american Harry Winston, a carui companie a fost cumparata recent de grupul elvetian Swatch Group. Citeste .

China detine cel mai mare mall fantoma din lume: Are un grad de neocupare de 99% (VIDEO)

New South China Mall este considerat a fi cel mai mare centru comercial din lume, care, la peste sapte ani de la inaugurare, are un grad de neocupare de 99%, potrivit CNNMoney. Mall-ul, care dispune de.

China detine cel mai mare mall fantoma din lume: Are un grad de neocupare de 99% (VIDEO)

New South China Mall este considerat a fi cel mai mare centru comercial din lume, care, la peste sapte ani de la inaugurare, are un grad de neocupare de 99%, potrivit CNNMoney. Mall-ul, care dispune de.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Micul Hercule socheaza din nou. Cel mai puternic copil din lume, in lanturi!

Micul Hercule socheaza din nou. Baiatul de 8 ani, devenit celebru pentru exercitiile fizice dure pe care le face in ciuda varstei fragede, a aparut intr-un clip postat pe internet in care trage de cateva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )