Libnet.ro
UNICEF

20:30

Robinetul de bani s-a deschis. Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Antena3 Antena3,
 Robinetul de bani s-a deschis. Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de. continuă pe Antena3

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume.

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de autoritati pentru spargerea monopolului din sectorul telecom, informeaza Mediafax. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Bill Gates 57 de ani) a urcat la 72,7 miliarde de dolari, cu 16% mai mult fata de inceputul anului, dupa ce actiunile Microsoft au crescut la cel mai .

Bloomberg: Bill Gates l-a surclasat pe Carlos Slim si este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsost. Bill Gates s-ar afla pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, detronandu-l pe magnatul mexican al telecomunicatilor, Carlos Slim, desemnat.

Bill Gates a devenit cel mai bogat om din lume. Inca o data. Cine are cea mai mare avere din Europa

Cofondatorul gigantului Microsoft, Bill Gates, si-a recastigat primul loc in topul celor mai bogati oameni ai lumii. Gates, in varsta de 57 de ani are o avere evaluata la 72,7 miliarde de dolari, in crestere cu 16% da la inceputul anului potrivit Indexului miliardarilor, realizat de Bloomberg.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost puternic afectata de masurile adoptate de autoritati pentru a dizolva monopolul din sectorul telecom din Mexic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )