Libnet.ro
UNICEF

00:07

La bine toti iti sunt alaturi... Din pacate, gest extrem facut de Andreea Marin...

B1 B1,
La bine toti iti sunt alaturi... Din pacate, gest extrem facut de Andreea Marin...

Andreea Marin a marturisit ca s-a confruntat cu depresia postnatala dupa ce a nascut-o pe Violeta si chiar a fost pe punctul de a face un gest necugetat. Cand fetita sa avea doar un an si cateva luni,. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

Veste zguduitoare despre Ilie Dobre. Din pacate, legendarul comentator...

Veste teribila primita de toti iubitorii fotbalului din Romania! Meciul dintre FCSB si Dinamo a fost ultimul derby pe care l-a comentat legendarul Ilie Dobre. in varsta de 64 de ani, Ilie Dobre a anuntat ca.

TRAGEDIA ZILEI: Din pacate, VIOREL LIS a cedat! Lumea mondena, in stare de SOC

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Veste TERIBILA de la emisiunea lui Nea Marin, de la Antena 1: Medicii au intervenit DE URGENTA, dar din pacate...

Probleme de sanatate pentru indragitul Nea Marin. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin a marturisit ca si el a avut probleme grave, ajunand sa scuipe.

Din pacate, de aici a pornit totul: Ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America! Acum s-a aflat...

Ionela Prodan a fost una dintre cele iubite cantarete de muzica populara din Romania, iar moartea ei, in primavara acestui an, a intristat o tara intreaga. Putini stiu insa ca artista a avut probleme de.

Moartea napraznica a unui POLITIST! N-a mai avut nicio sansa. Din pacate este vorba de...

Un politist din localitatea Ghidici, judetul Dolj, in varsta de 29 de ani, a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului. Omul.

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )