Libnet.ro
UNICEF

01:05

Biofizician, laureat Nobel, despre coronavirus: Ganditi-va la el ca la o gripa severa! Sfarsitul pandemiei este aproape!

Antena3 Antena3,
Biofizician, laureat Nobel, despre coronavirus: Ganditi-va la el ca la o gripa severa! Sfarsitul pandemiei este aproape!

Laureatul Nobel Michael Levitt, un biofizician cu cetatenie americana, britanica si israeliana, care preda biologie structurala la Universitatea Stanford si isi petrece o buna parte din timp in Tel Aviv, a devenit, in mod neasteptat, un nume de referinta in China, oferind date statistice folosite public de oficialii chinezi in perioada maxima a crizei Covid -19. continuă pe Antena3

Opt sfaturi pentru parinti despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus Ghid complet de comunicare de la UNICEF

UNICEF a dezvoltat un ghid cu intrebari si raspunsuri despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus. Parintii si copiii se pot inspira din materiale de informare privind masurile de preventie fata de noul coronavirus care pot fi accesate online pe site-ul UNICEF.

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Cum sa vorbiti cu copilul despre coronavirus: opt sfaturi de la UNICEF pentru a-i proteja si linisti

Vulnerabili in fata sentimentelor de anxietate, stres si tristete, copiii nu ar trebui neglijati in aceasta perioda. Jacob Hunt, specialist in comunicareUNICEF, recomanda parintilor cum sa poarte discutii cu cei mici pentru ai face sa inteleaga ca sunt in siguranta, explicand pe intelesul lor ce presupune alerta de coronavirus.

CNA trage de urechi televiziunile dupa relatarile alarmiste despre coronavirus si lanseaza un ghid de urmat in perioada starii de urgenta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) s-a intrunit, pe 16 martie, intr-o sedinta extraordinara sia lansatun ghidde instructiunipe care toate institutiile media trebuie sale adopte pe timpul starii de urgenta declansata din cauza pandemiei de coronavirus.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

Sfaturile unui medic roman din Las Vegas despre coronavirus: Romanii sa stea in casa sau ajung in situatia Italiei!

Un medic de origine romana, specialist in boli infectioase, a facut, printr-o postare pe internet, o serie precizari in legatura cu criza iscata de pandemia de coronavirus, care a ajuns si in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )