Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Stare de urgenta. Site-urile care publica stiri false despre epidemie pot fi inchise

Starea de urgenta, intrata in vigoare in Romania incepand de astazi, 16 martie, aduce limitari si li.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

6 startup-uri europene care lupta cu stirile false si dezinformarea

Folosirea stirilor false fake news) pentru a dezinforma publicul a devenit o preocupare majora pentru oamenii din intreaga lume. Vedem cum pe internet se raspandesc informatii senzationale care produc panica si uneori chiar noi ajutam la propagarea acestor stiri false 8213; nu ne deranjam sa verificam autenticitatea si veridicitatea informatiilor inainte de a apasa pe butonul de share. Iata cateva startup-uri care lupta cu stirile false si dezinformarea.

Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO

Elevii care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat pot urmari de luni cursurile de Telescoala organizate de TVR in contextul inchiderii scolilor din cauza noului coronavirus. in saptamana 16 - 22 martie, scolile din Romania raman inchise, asa cum au decis autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )