Libnet.ro
UNICEF

15:00

Biserica Grecescu isi sarbatoreste hramul marti, de Sfantul Ioan Botezatorul

Adevărul Adevărul,
Biserica Grecescu isi sarbatoreste hramul marti, de Sfantul Ioan Botezatorul

Biserica Grecescu, fosta catedrala a orasului Drobeta-Turnu Severin, va imbraca maine, 7 ianuarie, de Sfantul Ioan Botezatorul, straie de sarbatoare. Cu acest prilej, Sfanta Liturghie va fi savarsita de Preasfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi. continuă pe Adevărul

Mesaje virtuale cu imagini de sfantul Ioan Botezatorul. Urari de la multi ani

Pe 7 ianuarie, in fiecare an, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul. Aproximativ 2 milioane de romani cu numele de Ion, Ioan, Ioana, Ionela, Ionel si alte derivate isi serbeaza in aceasta zi onomastica si este putin probabil sa existe vreo persoana care sa nu aiba printre apropoiati vreun sarbatorit. Iata cateva idei .

SFANTUL IOAN. Mesaje de Sfantul Ioan. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL IOAN

Sfantul Ioan Botezatorul este praznuit in fiecare an, pe 7 ianuarie, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului.

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce este interzis sa faci pe 7 ianuarie

Toti enoriasii asculta cu mare strictete traditiile, asa ca tin cu rigurozitate obiceiurile pe care le stiu de la bunici si parinti pentru ziua de 7 ianuarie, ziua in care este praznuit Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan Botezatorul este cunoscut ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el facand trecerea in cel Nou. Praznicul cel .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )