Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita-Nasaud, judetul cu cele mai multe minore ramase insarcinate inainte de 15 ani

Adevărul Adevărul,
Bistrita-Nasaud, judetul cu cele mai multe minore ramase insarcinate inainte de 15 ani

Datele oficiale privind sarcinile la tinere este cel putin ingrijorator. Peste 16. 000 de tinere care inca nu au implinit 19 ani au ramas insarcinate in 2012, 10. 000 dintre acestea apeland la avort. Bistrita-Nasaud este judetul cu cele mai multe minore care au ramas insarcinate inainte de 15 ani. continuă pe Adevărul

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru saptamana aceasta, mai mult de jumatate din tara fiind sub cod galben de ploi torentiale astazi, maine si miercuri. Pe lista se afla si judetul Bistrita-Nasaud.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din India vine weekend-ul acesta la Bistrita

Sambata, incepand cu ora 18:00, bistritenii indragostiti de India se vor putea delecta cu muzica clasica indiana, veche de milenii. Pe scena Sinagogii din Bistrita va urca Mahua Mukherjee, una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica clasica din India.

FOTO Povestea fotografului care a cutreierat si imortalizat cele mai periculoase regiuni de pe mapamond

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani buni este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

FOTO Povestea fotografului roman care a ajuns in cele mai periculoase locuri din lume

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe localitati din judetul Salaj

Meteorologii au emis, luni, noi avertizari cod portocaliu de ploi abundente, valabile pana in jurul orelor 20:00, in mai multe localitati din judetul Salaj. Conform ANM, pana la ora 20. 00, in zona.

Ploile din ultimele zile au afectat mai multe comune bacauane

In urma precipitatiilor abundente din ultimele zile, in judetul Bacau apele au inundat o locuinta, 8 gospodarii, 5 anexe gospodaresti, 12 km drumuri judetene, aproximativ 55 km drumuri comunale si 6 portiuni de drumuri comunale, 3 poduri si mai multe podete, precum si 610 ha teren agricol.

Ploile torentiale si grindina cat oul de gaina au distrus culturile agricole in mai multe sate din Mehedinti

Ploile torentiale, dar mai ales grindina care au cazut luni seara in judetul Mehedinti au provocat pagube insemnate in mai multe localitati din judet.

FOTO Cele mai enervante clisee din filme

Tuturor ne plac filmele pentru ca de multe ori prezinta realitati si situatii exceptionale, care nu ar putea niciodata sa aiba loc in lumea reala. Dar atunci cand anumite clisee se repeta in multe dintre peliculele pe care le vedem, actiunea incepe sa devina previzibila, ceea ce stirbeste placerea vizionarii, CNN a alcatuit o lista cu cele mai enervante clisee din filme.

FOTO Apple iOS 7, acuzat ca a copiat prea mult de la concurenta. Cele mai evidente asemanari intre iOS 7 si alte produse

Apple are un nou sistem de operare pentru iPhone si iPad. Si in legatura cu acesta sunt tot mai multe critici ca a copiat prea mult de la produsele concurente. Aici sunt cateva dintre cele mai evidente asemanari. Totusi, conteaza?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )