Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai putine tranzactii imobiliare

Adevărul Adevărul,
Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai putine tranzactii imobiliare

Potrivit Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Bistrita-Nasaud se numara printre judete cu cele mai putine tranzactii imobiliare. Numarul acestora este in scadere la nivelul judetului, in septembrie inregistrandu-se cu 100 mai putine decat in luna august. continuă pe Adevărul

Tranzactiile imobiliare, in crestere: unde s-au incheiat cele mai multe tranzactii

Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut cu peste 87. 000 in primele noua luni ale acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012, ajungand la 598. La nivel national, in luna septembrie, au fost inregistrate 68. 420 tranzactii imobiliare,.

(P) Regio sprijina dezvoltarea infrastructurii sociale din Bistrita Nasaud

50 de persoane cu probleme speciale din Bistrita Nasaud au fost beneficiarii directi ai proiectului de reabilitare a Centrului de ingrijire si Asistenta pentru Persoane cu Handicap Nuseni. Acest proiect, al.

Romania va avea printre cele mai mari preturi la combustibili din Europa.

Guvernul anunta luni, triumfator, majorari de pensii, salarii si reducerea CAS, dar si taxe piperate pentru proprietatile speciale ale companiilor, o noua filosofie privind accizele, redevente majorate si noul plan anual la privatizari. Marti, FMI i-a retezat insa sperantele privind contributiile sociale. Taxarea proprietatilor se poate intoarce in factura consumatorilor, iar majorarea accizelor la combustibil echivaleaza fie cu o crestere cu 1% a cotei unice, fie a TVA. Cele mai mari sperante .

FOTO Parabolele lui Iisus, una dintre cele mai frumoase carti din Romania

Premiile pentru Cele mai frumoase carti din Romania au fost acordate luni seara, la UNA Galeria. Printre cele opt romane castigatoare se numara si cel mai recent volum al lui Andrei Plesu, Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste editia de lux), design Mihai Cosuletu, publicata de Editura Humanitas.

Sandra Bullock si Katy Perry, cele mai multe nominalizari la premiile publicului american

Serialul de televiziune Glee, cantareata Katy Perry si actrita Sandra Bullock au primit cele mai multe nominalizari la Peoples Choice Awards, recompense cunoscute si sub denumirea de premiile publicului american, intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

Cele mai mari greseli pe care le faci cand te machiezi.

Inainte de a incepe machiajul, in cazul in care vrei ca noul look sa fie un look perfect, trebuie sa iei in considerare cateva elemente cruciale pe care nu trebuie sa le faci sub niciun chip, erori grave care ar putea ruina complet un look. Mai jos iti vom oferi cateva exemple dintre cele mai grave erori pe care femeile le fac in machiaj dar si solutiile simple la ele:Pensarea in exces a sprancenelor In cazul in care in urma pensarii ai ramas fara sprancene sau cu o linie prea subtire pentru .

VOTATI cele mai dinamice companii: cine sunt jucatorii-vedeta din retail si FMCG

La finalul conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an, organizam Gala retailArena Awards. Prin Gala retailArena Awards ii vom aduce in lumina reflectoarelor pe acei.

Omul care a stat fata in fata cu cele mai de temut animale. Fotografii ULUITOARE

Fotograful britanic David Yarrou isi va lansa pe data de 12 noiembrie un album foto uimitor. El a mers in cele mai salbatice locuri din lume pentru a realiza fotografii cu animalele neimblanzite de mana omului. in.

Printre masonii Bistritei: cel mai stralucit matematician al tarii si un apropiat al Regelui Carol al II-lea

Desi Ardealul nu a dus lipsa de masoni, unii dintre ei foarte celebri, unii asumati, altii nu, in Bistrita-Nasaud exista prea putine date despre acest subiect inca sensibil. Totusi, potrivit istoricilor, printre cei care au avut legaturi cu masoneria se numara Grigore Moisil, unul dintre cei mai straluciti matematicieni ai tarii, dar si Valeriu Pop, un apropiat al Regelui Carol al II-lea si ministru al Justitiei in doua randuri.

Cum sa faci ca iubitul sa nu te paraseasca niciodata. Cele mai bune metode.

Se spune ca drumul spre inima unui barbat este prin stomacul lui. Asa este! Insa pentru a putea pastra drumul inchis doar pentru tine este nevoie de mult efort si multa daruinta. O relatie de lunga durata are si ea etapele ei de criza. Printre aceste etape se numara si nemiloasa rutina, cu care majoritatea persoanelor se confrunta. Pentru a putea mentine flacara vie si pentru al putea face pe acesta sa nu te paraseasca niciodata, exista anumite sacrificii pe care trebuie sa le faci daca ti-l .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )