Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul care a stat fata in fata cu cele mai de temut animale. Fotografii ULUITOARE

Antena3 Antena3,
Omul care a stat fata in fata cu cele mai de temut animale. Fotografii ULUITOARE

Fotograful britanic David Yarrou isi va lansa pe data de 12 noiembrie un album foto uimitor. El a mers in cele mai salbatice locuri din lume pentru a realiza fotografii cu animalele neimblanzite de mana omului. in. continuă pe Antena3

FOTO Cele mai impresionante maratoane din lume

Mii de atleti profesionisti si sportivi amatori din intreaga lume isi dau intalnire, an de an, la cele mai cunoscute curse de anduranta, printre care celebrul maraton de la New York, dar si competitia internationala din Londra.

Norbert Holzle, SES Astra: Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune

Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune si una dintre putinele tari in care domina serviciile platite, a declarat pentru Wall-Street. ro, Norbert Holzle, SES Astr, vicepresedinte senior pentru segmentul comercial in Europa.

Redresarea economiei Greciei face ca actiunile elene sa fie cele mai profitabile din lume

Actiunile elene, care dupa declansarea crizei au fost evitate de investitorii ingrijorati ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, au devenit cele mai profitabile din lume, odata cu apropierea iesirii din recesiune,.

VOTATI cele mai dinamice companii: cine sunt jucatorii-vedeta din retail si FMCG

La finalul conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an, organizam Gala retailArena Awards. Prin Gala retailArena Awards ii vom aduce in lumina reflectoarelor pe acei.

Este una din cele mai periculoase vietati. Daca atingi aceasta omida, poti muri

Omida Lenomia Obliqa este una din cele mai periculoase vietati din lume. Traieste in Brazilia, si se hraneste cu frunzele arborilor inalti. Se camufleaza atat de bine, incat oamenilor le este destul de.

MAGAZIN Cele mai bune 50 de site-uri. 7 semne ca urmeaza sa fii concediat. Houston, avem o problema: microgravitatia imbatraneste. 12 joburi pe care oamenii le-au lasat pisicilor. 10 amanunte despre Walt Disney. Omul care a furat Gioconda. TED Talks

Ma uitam aseara la un film. Era greu de crezut ca imaginile erau reale, si la urma urmei cui ii pasa cu adevarat de asta? In cinema, la televizor, in ziare, in viata publica credeti ca putem spune cu acuratete ce e real si ce este fals? Poate ca autenticitatea este cu atat mai importanta acum, cand totul se poate falsifica atat de usor. Dar care sunt costurile psihologice ale prefacatoriei? Cativa cercetatori au facut un experiment. Le-au dat subiectilor ochelari de soare si le-au precizat ca nu sunt de firma ci sunt niste falsuri. Ei bine, subiectii au interpretat ulterior comportamentul altor oameni ca fiind mai prefacut decat era in realitate.

Pana la 13 ani m-am tarat pe jos. Povestea lui Vasile Stoica, omul care a parcurs 70.000 de kilometri in scaunul cu rotile

Vasile Stoica este Cetatean de Onoare al Lugojului si are un record mondial pentru cea mai lunga distanta efectuata cu un scaun rulant in 24 de ore. Mai exact, in 2001, Stoica a parcurs 132 de kilometri,.

Cum sa faci ca iubitul sa nu te paraseasca niciodata. Cele mai bune metode.

Se spune ca drumul spre inima unui barbat este prin stomacul lui. Asa este! Insa pentru a putea pastra drumul inchis doar pentru tine este nevoie de mult efort si multa daruinta. O relatie de lunga durata are si ea etapele ei de criza. Printre aceste etape se numara si nemiloasa rutina, cu care majoritatea persoanelor se confrunta. Pentru a putea mentine flacara vie si pentru al putea face pe acesta sa nu te paraseasca niciodata, exista anumite sacrificii pe care trebuie sa le faci daca ti-l .

Cele mai bune berarii din Praga

Pe langa istoria milenara, arhitectura si muzica ce definesc capitala bohemiana, mai exista un lucru de care praghezii sunt foarte mandri: berea! Painea lichida, cum ii spun localnicii, este fabricata, vanduta si.

Cum ne antrenam pentru Black Friday. Cele mai cerute produse vor fi tabletele si telefoanele inteligente

Au inceput antrenamentele pentru Black Friday. Comerciantii promit si in acest an reduceri colosale pentru mii de produse. Reduceri care ar putea ajunge pana la 90%. Specialistii ne sfatuiesc sa cercetam.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )