Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bitdefender a anuntat cea mai mare achizitie de pana acum: va prelua compania franceza Profil Technology

Hotnews Hotnews,
 Bitdefender a anuntat cea mai mare achizitie de pana acum: va prelua compania franceza Profil Technology

Bitdefender a anuntat preluarea partenerului sau de pe piata franceza, compania Profil Technology, ca parte a strategiei de expansiune a business-ului pe segmentul marilor companii. Aceasta este cea mai mare achizitie derulata de Bitdefender pana acum si intareste pozitia companiei in Europa si la nivel global. continuă pe Hotnews

Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului curent va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch.

Gheorghe Damian, primarul din comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara: Nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din PSD, dupa 17 ani

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, spune ca nu doreste sa fie scos 'pe usa din spate' a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este 'legat sufleteste' si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba, informeaza Agerpres.

Alba: Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid, informeaza News. ro. El a declarat ca va contesta masura.

Cea mai mare preluare realizata de Bitdefender ii consolideaza afacerile in Franta

Compania romaneasca Bitdefender vrea sa-si consolideze pozitia pe zona enterprise, astfel ca a decis sa cumpere o alta companie: Profil Technology.

Business report:Un fost ministru al Economiei avertizeaza: Combinatul chimic Oltchim SA Ramnicu Valcea este in pericol sa ajunga la fier vechi;De ce e nevoie de autostrazi. Romania are a treia cea mai mare crestere a traficului rutier de marfuri din Euro

Enel vrea sa dezvolte proiecte de energie regenerabila in Orientul Mijlociu. Grupul italian de utilitati Enel are ca obiectiv dezvoltarea unor. Economia Turciei- de la expansiune la populism. Altadata una dintre cele mai promitatoare economii emergente ale lumii, Turcia a fost lovita de.

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD (FOTO)

Primarul din Ciugud, comuna care incaseaza cele mai multe fonduri europene din Romania, care este si vicepresedintele PSD Alba, care a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost.

Australian Open 2017: opt favoriti au fost eliminati dupa prima zi. Halep, surpriza cea mai mare

Opt favoriti, cinci de pe tabloul feminin si trei de pe cel masculin, au fost eliminati, luni, in prima zi a turneului Australian Open, informeaza News. ro.

Ce este Blue Monday si de ce astazi ar putea fi cea mai deprimanta zi de pana acum

Ziua de astazi, 16 ianuarie, ar putea fi cea mai depresiva Blue Monday de pana acum pentru o mare parte din locuitorii planetei, a avertizat un expert care a studiat fenomenul.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )