Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bjork, top 15 cele mai ciudate aparitii!

ADPM ADPM,
Bjork, top 15 cele mai ciudate aparitii!

Este una dintre cele mai nonconformiste artiste ale tuturor timpurilor, optand adesea pentru tinute care socheaza audienta. Iata cele mai ciudate aparitii ale lui Bjork! . continuă pe ADPM

Cele mai bune hoteluri din Antalya

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Turcia e una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani. Unele dintre cele mai apreciate hoteluri se afla in statiunile din Antalya, atat prin prisma preturilor accesibile, cat si a conditiilor oferite turistilor. Antalya ofera hoteluri de o calitate superioara, curse charter si garantia unui sejur cu o vreme excelenta.

FOTO: Tocmai s-a PRABUSIT un mit. Cum arata cele mai frumoase RUSOAICE, fara machiaj

Rusoaicele sunt considerate, in intrega alume, ca fiind printre cele mai frumoase femei de pe mapamond.

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la.

Cele mai frumoase cabane din Maramures. Cand traditionalul se imbina cu modernul

Cele mai frumoase cabane din Maramures sunt fara doar si poate cele create in stilul traditional morosenesc, din lemn si cu ornamente specifice locului, cu procut si stergare pe pereti. Sunt si cele mai cautate de catre turistii straini care cunosc Maramuresul datorita traditionalului care mai exista in satale din judet.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Cele mai puternice sisteme de armament ale Federatiei Ruse

Numerosi oficiali europeni, dar si de peste Ocean vorbesc in ultima perioada despre un posibil atac armat al Rusiei asupra unor tari din estul Europei. Acest avertisment ne aduce aminte, inevitabil, ca Moscova este inca detinatoarea uneia dintre cele mai puternice armate din lume.

Cele mai bune browsere pentru Android: 6 aplicatii ca sa navighezi bine pe Internet

Cele mai bune browsere Android inseamnaun numar de posibilitati interesante, iar mai jos aveti sase astfel de aplicatii care usureaza navigarea pe internet. Google Play Store are peste un milion de aplicatii disponibile, dar in ciuda numarului si a diversitatii de acolo, exista o categorie care iese in evidenta: cea a browserelor. Dupa cele de [].

Oscar 2015. Cele mai socante momente din istoria premiilor: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat gol a alergat pe scena

Oscar 2015. Gala Oscar a avut in fiecare an momente inedite, fie ca au fost spontane, fie ca au fost pregatite de organizatori. Criticile dure formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, discursul incoerent al actritei Gwyneth Paltrow si sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei se numara printre cele mai socante momente din istoria Oscarurilor.

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii!

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )