Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oscar 2015. Cele mai socante momente din istoria premiilor: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat gol a alergat pe scena

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Cele mai socante momente din istoria premiilor: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat gol a alergat pe scena

Oscar 2015. Gala Oscar a avut in fiecare an momente inedite, fie ca au fost spontane, fie ca au fost pregatite de organizatori. Criticile dure formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, discursul incoerent al actritei Gwyneth Paltrow si sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei se numara printre cele mai socante momente din istoria Oscarurilor. continuă pe Adevărul

OSCAR 2015: Cele mai importante cifre din istoria galei

Istoria galei Oscar, a carei a 87-a editie va avea loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, este caracterizata de multe detalii notabie si insolite , informeaza presa internationala, potrivit Mediafax. Iata care sunt cifrele care descriu cel mai bine gala Oscar.

Cat costa biletele de avion catre cele mai vizitate orase din lume

Asia a devenit o destinatie de calatorie extrem de populara in ultimii ani, iar acum mai multe orase din Asia au devenit oficial cele mai vizitate orase din lume. Cum arata topul cele mai vizitate orase de pe glob si cat costa un bilet de avion aflati.

Cele mai bune hoteluri din Antalya

Cele mai bune hoteluri din Antalya. Turcia e una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani. Unele dintre cele mai apreciate hoteluri se afla in statiunile din Antalya, atat prin prisma preturilor accesibile, cat si a conditiilor oferite turistilor. Antalya ofera hoteluri de o calitate superioara, curse charter si garantia unui sejur cu o vreme excelenta.

Cele mai frumoase cabane din Maramures. Cand traditionalul se imbina cu modernul

Cele mai frumoase cabane din Maramures sunt fara doar si poate cele create in stilul traditional morosenesc, din lemn si cu ornamente specifice locului, cu procut si stergare pe pereti. Sunt si cele mai cautate de catre turistii straini care cunosc Maramuresul datorita traditionalului care mai exista in satale din judet.

Cele mai mari bulevarde din lume

Intesate cu magazine luxoase, restaurante scumpe, cafenele si adevarate opere arhitecturale, cele mai mari bulevarde din lume pot face pe oricine sa ramana cu gura cascata.

FOTO Cele mai frumoase cabane din Cluj din Elvetia Ardealului pana pe acoperisul Apusenilor

Sa gasesti cele mai frumoase cabane din Cluj nu este un lucru usor, datorita numarului mare al acestora. Doua dintre acestea, pensiunea Lara din Valea Ierii si Cabana Motilor din Marisel, nu trebuie ratate de orice calator care se respecta. Sunt genul de cabane plasate in peisaje idilice care apar numai in cartile postale.

Cele mai frumoase cabane din Neamt. Cabana Dochia, popasul de la cota 1750 pentru turistii care iau in piept Ceahlaul

Aproape toate traseele de ascensiune din masivul Ceahlau au ca punct terminus platoul Dochia, unde se afla una din cele mai frumoase cabane din Neamt, si prima cabana turistica ridicata in Carpatii Orientali in urma cu 100 de ani.

Cele mai credincioase tari din Europa

Cele mai credincioase tari din Europa. Credinta e in unele state de pe continentul european un factor important, un procent mare al populatiei precizand ca, in continuare, crede in Dumnezeu.

Cele mai frumoase cabane din Buzau, destinatii pentru turistii dornici de relaxare in mijlocul naturii

Zona de munte a Buzaului este intesata de cabane si pensiuni agroturistice care se intrec intre ele nu numai prin frumusetile imprejurimilor sau calitatea bucatariei, ci si prin aspectul rustic. Lacul Mocearu Hartagu si Varlaam sunt cateva dintre cele mai frumoase cabane din judetul Buzau, foarte apreciate de turisti pentru aspectul rustic al acestora.

Cele mai frumoase cabane din Dambovita. Locurile in care te incarci cu energie

Judetul Dambovita nu duce lipsa de cabane frumoase, iar multe dintre ele si-au pastrat farmecul de altadata. Cele mai frumoase cabane din Dambovita sunt situate in zone pitoresti, in care te incarci de energie si sanatate. Printre ele amintim Cabanele Bolboci, Ferma, Valea Sipotului sau Plaiul Domnesc.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )