Libnet.ro
UNICEF

19:15

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii!

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii!

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii. continuă pe Adevărul

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii.

Oscar 2015. Cine va triumfa si cine ar merita, de fapt, sa castige

Oscar 2015. intr-o editie in care nu exista un favorit clar la cea mai importanta categorie Cel mai bun film , iar fiecare artist nominalizat a facut un rol memorabil, apreciatul critic de film Todd McCarthy a dezvaluit cine ar trebui sa castige, iar analistul Scott Feinberg arata cine va castiga, intr-o analiza realizata de publicatia The Hollywood Reporter.

Oscar 2015: ce gandesc cu-adevarat cei care voteaza. O membra a Academiei de Film a desfiintat nominalizatii

Oscar 2015. Votarea pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor Oscar s-a incheiat, iar membrii Academiei si-au exprimat optiunile. Asa ca acum pot spune ce gandesc cu-adevarat, iar in unele cazuri nu este tocmai flatant. Sub protectia anonimatului, unul dintre votanti a povestit pentru Hollywood Reporter, la limita dintre inegenuitate si sarcasm, ce crede despre nominalizatii la Oscar 2015.

Adevarul Live, de la ora 13.00. Irina-Margareta Nistor: care sunt favoritii la Oscar 2015

Doar cateva zile ne despart de gala Oscar 2015, care va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, iar cea mai importanta categorie Cel mai bun film pare sa nu aiba un favorit clar. Criticul de film Irina-Margareta Nistor vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne spune, care sunt in opinia sa peliculele si actorii cu cele mai mari sanse sa castige la Oscar 2015.

OSCAR 2015: Cele mai importante cifre din istoria galei

Istoria galei Oscar, a carei a 87-a editie va avea loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, este caracterizata de multe detalii notabie si insolite , informeaza presa internationala, potrivit Mediafax. Iata care sunt cifrele care descriu cel mai bine gala Oscar.

Alerta falsa cu bomba la Los Angeles, langa Dolby Theatre, unde va avea loc gala Oscar 2015

O alerta falsa cu bomba a avut loc joi, in apropiere de cladirea unde va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar, transmite Reuters. Un sofer care conducea imprudent a coborat din autovehicul cu o butelie cu.

Oscar 2015. Cine voteaza: membrii Academiei de Film sau menajerele lor?

Oscar 2015. Prestigioasele Oscaruri sunt trofee la care aspira orice actor din lume. Dar oare sunt ele acordate corect, in ultimii ani? Este o intrebare care apare tot mai des, iar specialisti din industrie sustin ca nu. Un celebru critic de film a declarat recent ca unii dintre membrii Academiei Americane de Film nici nu se mai obosesc sa vizioneze filmele, lasandu-si pana si menajerele sa faca acest lucru in locul lor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )