Libnet.ro
UNICEF

13:00

Black Friday 2013: Ce piese vestimentare trebuie sa le cumperi in aceasta toamna.

România Liberă România Liberă,
Black Friday 2013: Ce piese vestimentare trebuie sa le cumperi in aceasta toamna.

Oferte de Black Friday 2013 la Ecco Shoes*Black Friday este una dintre cele mai bune ocazii din an pentru a va reinnoi garderoba cu piesele vestimentare in tendinte. Magazinele de haine si accesorii reduceri acorda reduceri intre 10 si 80 la suta la toate produsele. Pe lista de cumparaturi pentru Black Friday 2013 trebuie sa fie un palton barbatesc. Designerii Alexander Wang, Jil Sander, and Lanvin au inclus in colectiile lor de toamna paltoane trei-sferturi in nasturi sau cu fermoare pentru . continuă pe România Liberă

Black Friday 2013: Ce piese vestimentare trebuie sa cumperi in aceasta toamna.

Oferte de Black Friday 2013 la Ecco Shoes*Black Friday este una dintre cele mai bune ocazii din an pentru a va reinnoi garderoba cu piesele vestimentare in tendinte. Magazinele de haine si accesorii reduceri acorda reduceri intre 10 si 80 la suta la toate produsele. Pe lista de cumparaturi pentru Black Friday 2013 trebuie sa fie un palton barbatesc. Designerii Alexander Wang, Jil Sander, and Lanvin au inclus in colectiile lor de toamna paltoane trei-sferturi in nasturi sau cu fermoare pentru .

Reduceri Black Friday 2013: tabletele si telefoanele mobile, cele mai asteptate produse, rezervate prin voucher la Koyos

Black Friday se apropie cu reduceri, iar lista magazinelor participante este mai mare ca anul trecut. Continuam discutiile cu magazinele online si offline despre Black Friday cu Koyos. ro.

Black Friday 2013: Start timpuriu pentru evoMAG. Black Friday incepe cu o saptamana inainte

Black Friday va aduce reduceri in multe magazine online, iar unele deja s-au grabit sa-si anunte ofertele speciale. evoMAG, unul dintre cei mai importanti retaileri online, va da startul Black Friday cu o saptamana inainte, pe 22 noiembrie. Vor exista mii de produse, care vor aduce reduceri de 70%.

Black Friday 2013: Cinci perechi de casti pe care sa le cauti de Black Friday

Ce-ti poate insenina mai mult ziua decat melodia potrivita la momentul potrivit? Melodia potrivita in castile potrivite. inainte de Black Friday, Tech Adevarul propune o lista scurta de casti cool care se potrivesc in orice situatie.

Black Friday: 60 de magazine online au anuntat reduceri pentru Vinerea Neagra

Peste 60 de magazine online din Romania au anuntat deja ca pregatesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai ampla campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din retea. Vinerea de 29 noiembrie, ziua de varf pentru reducerile online, va aduce anul acesta promotii de pana la 80% pentru o gama larga de produse de Black Friday.

Black Friday: Cele mai bune telefoane cu Android de urmarit in Vinerea Neagra

Black Friday vine anul acesta din nou cu reduceri in magazinele online si offline. Ce telefoane sa cumparati? Vor fi multe in oferta. Noi anticipam si facem cateva recomandari. Nu sunt absolute, dar sunt cele care ne-au atras atentia. Black Friday 2013 se anunta a fi o zi interesanta si plina de evenimente.

Black Friday 2Parale: Peste 60 de magazine online pregatesc reduceri - care sunt acestea

Peste 60 de magazine online din Romania au anuntat deja ca pregatesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai ampla campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din retea. Vinerea.

Black Friday: PC Garage nu vrea sa rateze nicio vanzare. Laptopurile, gadgeturile mobile si componentele sunt importante

Black Friday vine si anul acesta cu oferte pentru consumatori. Reducerile de Black Friday vor fi la diverse produse, iar site-urile isi pregatesc serverele pentru a evita problemele care au aparut pe alocuri anul trecut. PC Garage mizeaza pe o arhitectura noua a sistemelor din spatele site-urilor si pe vanzari mari de tablete, smartphone-uri si componente.

Black Friday inceput in avans: acum reduceri mari la f64 care dureaza cateva zeci de minute si la evoMAG

Reducerile de Black Friday au inceput astazi la unele magazinele care au decis sa faca o serie de reduceri preliminare la produse pentru a testa audienta. f64 si evoMAG au propus reduceri, iar la magazinul specializat in fotografie serverele se descurca greu.

Black Friday inceput in avans: reduceri mari la f64 care au durat cateva zeci de minute si la evoMAG

Reducerile de Black Friday au inceput astazi la unele magazinele care au decis sa faca o serie de reduceri preliminare la produse pentru a testa audienta. f64 si evoMAG au propus reduceri, iar la magazinul specializat in fotografie serverele s-au descurcat cu greu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )