Libnet.ro
UNICEF

05:15

Black Friday 2014: Cele mai bune oferte si reduceri in a doua runda

Playtech Playtech,
Black Friday 2014: Cele mai bune oferte si reduceri in a doua runda

Black Friday 2014 s-a derulat in Romania pe 21 noiembrie, dar mai e o runda acum. Unele magazine au legat evenimentul reducerilor de ziua nationala Romaniei. Acestea sunt ofertele de care sa profiti acum. Black Friday 2014 s-a desfasurat pe 21 noiembrie, zi fixata de eMAG si respectata si de alte magazine. Totusi, unele mai au reduceri si pentruperioada 28-30 noiembrie, ba chiar spre 1 decembrie. in lista de mai jos sunt oferte de la Clickshop, evoMAG, F64 si alte []. continuă pe Playtech

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune.

Black Friday 2014: Super reduceri pe Steam la cele mai populare jocuri

Cu doar cateva zile inainte de celebrarea adevaratului Black Friday 2014, pe Steam gasiti deja niste reduceri importante la unele dintre cele mai bune jocuri. Trecand peste magazinele de la noi care celebreaza in fiecare an pe un criteriu arbitrar ziua de Black Friday, americanii se pregatesc intens in aceste zile pentru Vinerea Neagra de dupa Ziua Recunostintei. in conformitate cu aceasta traditie, cei de la Valve au dat drumul reducerilor semnificative la jocuri pe Steam printr-o campanie intitulata Steam [].

Cele mai bune filme de la Festivalul Comedy Cluj ajung la Bucuresti

Cele mai bune productii prezentate in cadrul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Comedy Cluj ajung saptamana viitoare la Bucuresti. Selectia Comedy Cluj propune publicului din.

ASTAZI este adevaratul Black Friday. Iata ce se intampla in aceste momente la magazinele din SUA si Marea Britanie

Astazi este adevaratul Black Friday, iar luptele pe cele mai bune oferte au inceput deja in magazinele de peste ocean, dar si in Marea Britanie. Dupa mai bine de o luna in care au trait in cort, in fata.

VIDEO FOTO. Black Friday 2014: Peste 40 de milioane de lei prin Profitshare

Clientii asteptau cu sufletul la gura reducerile masive de Black Friday anuntate de magazinele online. Cu sufletul la gura stateau si membrii retelei de marketing afiliat Profitshare, care in 72 de ore au fost partasi la generarea unui volum ametitor de vanzari pentru magazinele partenere: aproape 40. 000 lei! La mijlocul lunii octombrie echipa Profitshare punea la punct Olimpiada Afiliatilor, un concurs gandit sa-si mobilizeze colaboratorii si sa-i motiveze sa-si adapteze strategiile de promovare pentru a atinge estimarile de vanzari in cele 2 saptamani de Black Friday. in mod surprinzator, chiar si cele mai optimiste asteptari au fost depasite inca din prima zi, iar recordurile pentru rezultatele in afiliere au fost puse la pamant unul cate unul in cel mai rasunator Black Friday din afiliere de pana acum! .

Cele mai bune patru remedii care calmeaza tusea

Tusea este poate cel mai suparator simptom al infectiilor respiratorii, care produce un disconfort accentuat, mai ales in timpul noptii, cand perturba somnul si ne lasa fara vlaga. De cele mai multe ori insa ii putem face fata cu ajutorul remediilor naturale.

Cum indulcesti poama acra: cele mai bune moduri in care ii spune soacrei tot ce ai pe suflet

Probabil ca ai avea sa-i aduci soacrei zeci de reprosuri, dar sa-i spui direct ce te deranjeaza nu este cea mai buna optiune daca nu vrei conflicte in familie. Un specialist in relatii ne spune cum ne putem pastra diplomatia in cele mai tensionate momente.

Cum indulcesti poama acra: cele mai bune moduri in care ii poti spune soacrei tot ce ai pe suflet

Probabil ca ai avea sa-i aduci soacrei zeci de reprosuri, dar sa-i spui direct ce te deranjeaza nu este cea mai buna optiune daca nu vrei conflicte in familie. Un specialist in relatii ne spune cum ne putem pastra diplomatia in cele mai tensionate momente.

Black Friday continua: Okian.ro vine cu reduceri de peste 80% la cartile in limba engleza

Okian. ro organizeaza Black Friday vinerea aceasta, pe 28 noiembrie, cand va scoate la vanzare intre 1. 500 si 2. 000 de titluri, printre cele mai cautate de publicul cititor, reduse cu pana la 80%.

Utile: Alimentul-minune din frigider. Doar doua lingurite pe zi ajuta la prevenirea diabetului; Cele mai bune patru remedii care calmeaza tusea; Cum poate fi oprita imbatranirea creierului cu un singur ingredient?

Ce inseamna durerea din spatele ochilor. Ai des dureri in spatele ochilor si ai impresia ca este o durere de cap mai ciudata? Exista trei cauze. Trateaza depresia cu sunatoare!Nu mai faci fata ritmului alert in care traiesti? Stresul te doboara? Esti intr-o continua indispozitie? Fa-ti un ceai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )