Libnet.ro
UNICEF

17:15

Black Friday 2018 la evoMAG: Cand incepe campania de reduceri si ce produse vor fi la oferta in acest an

Adevărul Adevărul,
Black Friday 2018 la evoMAG: Cand incepe campania de reduceri si ce produse vor fi la oferta in acest an

Numarul de produse aflate la reducere in aceasta perioada face ca Black Friday 2018 sa fie cel mai mare eveniment de reduceri organizat vreodata de evoMAG. Fata de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2018 este de doua ori mai mare, noteaza retailerul intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Black Friday 2018: evoMAG da startul mai repede. Ce reduceri pregateste retailerul

EvoMAG da startul reducerilor de Black Friday 2018 pe 1 noiembrie, oferind discount-uri de pana la 80% la peste 60. 000 de produse, din circa 6. 000 de repere. Numarul mare de produse aflate la reducere in aceasta perioada face ca Black Friday 2018 sa.

Ce produse sa urmaresti de Black Friday 2018: telefoane, laptopuri, electrocasnice, branduri de moda si articole pentru copii

Black Friday 2018 se anunta a fi, iarasi, cel mai mare eveniment de reduceri din istoria eCommerce-ului romanesc, majoritatea magazinelor urmand a intra in joc. eMAG. ro, cel mai mare jucator online, va fi ca de obicei luat cu asalt de la primele ore.

Black Friday 2018: Ce informatii trebuie sa puna comerciantii online la dispozitia clientilor

Dupa cum stabileste legislatia din tara noastra, atunci cand opteaza pentru cumparaturile online, clientii magazinelor trebuie sa primeasca obligatoriu o serie de informatii de la.

BLACK FRIDAY 2018. Cum sa faci cumparaturi online in siguranta

Politia Romana are cateva recomandari pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep reducerile de Black Friday.

Black Friday 2018: top cele mai smart gadgeturi pentru casa, de vanat in oferte

Una dintre categoriile care creste puternic in ultima perioada este cea a produselor inteligente aspiratoare inteligente, masini de spalat 2 in 1, cu uscator inclus, becuri si prize inteligente, sau chiar sisteme de supraveghere. Black Friday.

Top oferte din magazine online de homedeco de urmarit de Black Friday

Black Friday 2018 se apropie cu pasi repezi si daca nu ti-ai facut deja o lista de cumparaturi, ar fi cazul sa te grabesti. Asta si pentru ca deja foarte multe magazine si-au anuntat participarea la campania de reduceri si se promit preturi la care.

Libris.ro, 90% reduceri de Black Friday 2018 si un nou depozit

Libris. ro , cea mai mare librarie online din Romania, a inaugurat noul depozit de carte care tripleaza capacitatea de procesare a comenzilor. Investitia se ridica la aproape 4 milioane de euro, iar depozitul va putea gazdui peste 3 milioane de carti,.

Cum a aparut Black Friday, ziua celor mai mari reduceri

Black Friday bate la usa si multa lume abia asteapta sa profite de banii pusi deoparte in timpul anului pentru aceasta ocazie. Daca si tu te numeri printre ei, poate vrei sa stii cum a.

Black Friday si Glami Days aduc vanzari cu 50% mai mari decat in restul anului pentru Glami.ro

Catalogul online de fashion Glami. ro , detinut de compania ceha Fashion Inspiration Group, care a intrat pe piata locala anul trecut, inregistreaza vanzari cu 50% mai mari in timpul campaniilor de reduceri Glami Days si Black Friday decat in restul.

Farmec: Ne asteptam la cresteri de 30% a vanzarilor de Black Friday

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, pregateste pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday, disponibile in magazinul online si in reteaua magazinelor de brand Farmec si Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulata in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )