Libnet.ro
UNICEF

14:30

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

B1 B1,
Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea. continuă pe B1

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la electocasnice si magazinele unde le gasesti

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

Black Friday 2020. Magazinele unde gasesti lingouri de aur la oferta

Black Friday 2020 vine cu o serie de reduceri si ofere speciale in Romania. Unul dintre produsele cu adevarat speciale pe care romanii le pot gasi la promotie in acest sezon sunt lingourile de aur. eMAG este.

Ghidul eMag pentru cumparaturile de Black Friday 2020

Black Friday 2020 are loc in luna noiembrie in Romania, cu doua saptamani mai devreme decat in Statele Unite ale Americii. eMAG este magazinul pe care toti romanii stau cu ochii de Black Friday 2020.

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

Black Friday 2020. Magazinele cu cele mai ieftine parfumuri

Black Friday a dobandit tot mai multi fani in Romania. Vinerea neagra vin, anul acesta, cu oferte speciale, in special pentru doamne si domnisoare. Mai exact la parfumuri si cosmetice. Descopera reduceri.

Black Friday 2020. Unde gasesti cele mai bune promotii la Xbox

Black Friday este programat anul acesta pe 13 noiembrie 2020. Ca in fiecare an milioane de produse vor avea preturi reduse iar marile companii se vor intrece in oferte. Cele mai bune promotii la.

TOP 2020: cele mai ieftine pickup-uri si platforme din Romania!

In oferta din Romania, exista un numar relativ mic de modele papuc. Ei bine, le-am clasificat descrescator in functie de pret si ti le prezint in cele ce urmeaza. Iata care sunt cele mai ieftine.

Cum functiona una dintre cele mai mari retele de trafic de migranti din Europa. Rolul ofiterului sub acoperire

O sentinta a Curtii de Apel Timisoara, care a emis decizia finala in cazul unei uriase grupari de trafic de migranti, scoate la iveala modul in care migranti din Orient ajung ilegal in Europa, tranzitand Romania. Timisoara era un punct cheie pe harta traficului de migranti.

Alba, Bucuresti, Cluj si Harghita inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 24 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, vineri, la 201. 032 de infectari si 6. 245 de decese, dupa confirmarea a inca 5. 028 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 876 de persoane si decesul a 82 de pacienti CO.

Cum procedezi daca ai fost inselat cu reduceri false de Black Friday in 2020

Asteptat cu nerabdare, Black Friday se poate transforma intr-un adevarat cosmar, daca nu va luati toate masurile de precautie. in apropierea Vinerei negre, Autoritatea Nationala pentru Protectia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )