Libnet.ro
UNICEF

17:45

Black Friday in auto. S-au pregatit , Ford, Opel si autovit.ro

Hotnews Hotnews,
 Black Friday in auto. S-au pregatit , Ford, Opel si autovit.ro

Ofertele de Black Friday, care in acest an incepe pe 21 noiembrie, ating si industria auto, iar pana in prezent companiile care au anuntat reduceri sunt Forza Rossa ), New Kopel Group Opel), Ford si autovit. ro mai multi dealeri din tara s-au aliat cu autovit. ro: BMW, Toyota, Skoda, Mercedes-Benz). Spre deosebire de reducerile de preturi pentru alte categorii de produse si servicii, ofertele de Black Friday din auto nu tin doar o singura zi la unele companii, ci macar cateva zile. Iata ce au pregatit companiile care au transmis catre 0-100. ro informatii despre ofertele de Black Friday. continuă pe Hotnews

Black Friday la ROMBIZ dureaza 6 zile

ROMBIZ se alatura campaniei Black Friday incepand de vineri, 21 noiembrie 2014, ora 08:00, cu reduceri de preturi semnificative la electronice, electrocasnice si produse ITC, atat in mediul online cat si in reteaua de magazine din intreaga tara.

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit.

Black Friday 2014 Sfaturi despre ce sa eviti, ce sa faci si ce sa vanezi

Black Friday 2014 incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit. Black Friday 2014 este prilejul perfect pentru cei care doresc sa-si schimbe smartphone-ul, sa-si achizitioneze o tableta sau sa-si imbunatateasca gadgeturile pe care [].

Black Friday la CadouriDeTop.ro - Cadouri premium cu pana la 80% reducere

Magazinul de cadouri CadouriDeTop. ro organizeaza Black Friday in perioada 21 -23 Noiembrie. Vei avea parte de super reduceri de pana la 80% la numeroase cadouri premium. Ti-am pregatit un landing page dedicat acestui eveniment care te va ajuta sa gasesti rapid cadouri pentru barbati, femei, copii sau cadouri corporate.

eMAG dezvaluie unele dintre reducerile de Black Friday 2014: iPhone 5s si Sony PS4 la preturi foarte bune

Black Friday 2014 incepe maine dimineata le eMAG, dar pana atunci magazinul online a dezvaluit o parte din reducerile pe care le-a pregatit.

Black Friday 2014 la magazinul din Romania care livreaza catre sapte tari din Europa: reduceri de 9,6 milioane de euro

De Black Friday 2014, Fashion Days si-a pregatit 500. 000 de produse si reduceri de 9,6 milioane de euro timp de trei zile. Acest magazin livreaza deja catre sapte tari din Europa din depozitele din Romania.

Black Friday Oktal - Reduceri de pana la 60% la diverse produse

Oktal. ro anunta inceperea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie. Compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%, la diverse produse din oferta sa si estimeaza vanzari de doua milioane de euro.

Black Friday 2014 aduce reduceri de pana la 60% la Oktal.ro

Black Friday 2014 la magazinul Oktal. ro va incepe vineri, 21 noiembrie, iar compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%. Cu ocazia Black Friday 2014, cei de la Oktal. ro se asteapta la vanzari de aproximativ doua milioane de euro. Black Friday 2014 reprezinta un moment semnificativ pentru Oktal. ro. Reducerile pe care le oferim clientilor nostri cu aceasta ocazie au fost create in asa fel incat sa raspunda solicitarilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intra la [].

Flanco se asteapta la vanzari de 110 milioane lei de Black Friday

Ne asteptam ca anul acesta, de Black Friday, sa avem peste 2,5 milioane de vizitatori si vanzari de 110 milioane de lei, totul intr-un interval de 3 zile, atat in magazine cat si pe pagina web franco. ro. E un week-end pe care l-am pregatit timp de sase luni, eforturile si investitiile urmand sa se revada in aceste trei zile, a spus Sirbu.

IB Cargo reduce preturile de Black Friday pe 28 noiembrie

Compania de freight forwarding IB Cargo va reduce de Black Friday preturile pentru transportul de marfa in ultima vineri din noiembrie la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile confirmate pe 28 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )