Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit. continuă pe Adevărul

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

Black Friday: Cele mai bune preturi la anvelope de iarna

Cu ocazia Black Friday va recomandam magazinul online cu cele mai bune preturi la anvelopele de iarna si nu numai.

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Black Friday 2014 Sfaturi despre ce sa eviti, ce sa faci si ce sa vanezi

Black Friday 2014 incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit. Black Friday 2014 este prilejul perfect pentru cei care doresc sa-si schimbe smartphone-ul, sa-si achizitioneze o tableta sau sa-si imbunatateasca gadgeturile pe care [].

FOTO Cele mai ciudate sfaturi de seductie din Kama Sutra

Kama Sutra, cartea de capatai a iubitilor care vor sa descopere modalitati de a spori placerea sexuala, nu contine doar detalii si informatii pentru ce se intampla in asternuturi, ci si sfaturi pentru seducerea partenerului. Daca unele reguli de seductie ar fi probabil eficiente si in zilele noastre, altele starnesc zambete.

Cele mai bune metode pentru a avea grija de tenul cu probleme

Daca tenul tau se confrunta in mod frecvent cu puncte negre sau pustule, este sensibil, se irita usor, atunci ar trebui sa acorzi o mai mare importanta ritualului de ingrijire a tenului. Medicii dermatologi te.

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop

Black Friday 2014 a inceput inainte de 21 noiembrie. Clickshop si-a deschis magazinul si noi am ales niste oferte numai bune de fructificat. Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie anul acesta, dar dupa ce Altex a inceput cu o saptamana mai devreme, Clickshop. ro porneste evenimentul reducerilor cu cateva ore inainte de marea zi. Am cercetat magazinul si am gasit cateva produse care merita cumparate in aceasta seara. Black Friday 2014 cu telefoane si camere foto la Clickshop Black Friday [].

Black Friday 2014: Cele mai bune telefoane la reducere acum

Black Friday a inceput oficial la ora 00. Noi am aruncat un ochi peste reducerile aplicate pana acum si am facut o selectie a telefoanelor pe care merita sa le luati in calcul de Black Friday 2014. Clickshop. ro, F64 si UTOK au dat startul sarbatorii reducerilor. Am urmarit cele trei site-uri si am selectat cele mai tari modele de smartphone pe care le puteti cumpara la pret special. Telefoane din oferta Black Friday de la Clickshop Samsung Galaxy S5 mini [].

Black Friday 2014 Catalogul Altex dezvaluie reducerile speciale

Black Friday la Altex a inceput inca de la jumatatea lunii. Totusi, si cu ocazia adevaratei campanii de Black Friday 2014, Altex are o serie de oferte interesante. Playtech a obtinut catalogul cu reduceri si vi le spune pe cele mai bune. UPDATE Program Black Friday Altex Cei de la Altex au anuntat programul oficial de Black Friday. Astfel, cumparatorii vor putea sa navaleasca in magazine pe 21 noiembrie, de la ora ora 6. 00 dimineata. Cei de la [].

Black Friday in auto. S-au pregatit , Ford, Opel si autovit.ro

Ofertele de Black Friday, care in acest an incepe pe 21 noiembrie, ating si industria auto, iar pana in prezent companiile care au anuntat reduceri sunt Forza Rossa ), New Kopel Group Opel), Ford si autovit. ro mai multi dealeri din tara s-au aliat cu autovit. ro: BMW, Toyota, Skoda, Mercedes-Benz). Spre deosebire de reducerile de preturi pentru alte categorii de produse si servicii, ofertele de Black Friday din auto nu tin doar o singura zi la unele companii, ci macar cateva zile. Iata ce au pregatit companiile care au transmis catre 0-100. ro informatii despre ofertele de Black Friday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )