Libnet.ro
UNICEF

21:00

Black Friday cat China: Alibaba face recorduri care pareau imposibile

Playtech Playtech,
Black Friday cat China: Alibaba face recorduri care pareau imposibile

Multi oameni de afaceri de succes au carti inspirationale despre cum au facut primul milion sau miliard. Echivalentul chinezesc al Blck Friday iti arata ca Alibaba poate sa-l faca in. continuă pe Playtech

Resigilatele de la eMAG care te fac sa nu-ti mai pese de Black Friday

Pe 15 noiembrie, eMAG se lauda ca face Black Friday. Pana atunci mai sunt cateva zile, iar atunci va fi mare bataie pe produse. Cum ar fi sa cumperi inainte? Asa ca ti-am facut.

Problema pe care n-o poti ignora de Black Friday oricat de mult ai vrea

Black Friday e un eveniment de shopping care a ajuns sa se intinda pe mai bine de cateva saptamani. Si oricat de mult ai vrea sa profiti de reduceri, mai sunt si probleme ca cea de.

Cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net, de Black Friday. Chiar ea a facut anuntul

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori. Multe haine, aparatura, costuri putine. in acest context, intrebarea care se ridica este cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net. Vedeta a spus totul, la Antena 1. Cu cate se vine Bianca Dagusanu, pe net, de Black Friday? Bianca Dragusanu si Alex Bodi se .

Black Friday cu tepe, deja: semnele care dau de gol o inselatorie

Pana vom fi in plin Black Friday la noi, avem unul din China. Singles Day e doar la ei. Sau a fost, la inceput. Acum a devenit un eveniment marcant si la nivel global. Si nu vine fara.

Cel mai mare Black Friday a inceput deja si nimic altceva nu e la fel

Black Friday in Romania va fi pe 15 noiembrie, daca vrei o data orientativa. Altfel, e si acum. Diverse magazine au diverse campanii. Si asa se intampla deja in China, unde Singles Day e.

Black Friday la Telekom: ce surpriza le face romanilor dornici de reduceri

EMAG a stabilit Black Friday pentru 15 noiembrie. Asa ca piata s-a conformat si se invarte in jurul acelei date. Telekom ofera insa o perioada mai generoasa. Si are promisiuni pe.

Black Friday la Fashion Days, in 13 noiembrie

Black Friday, cel mai mare eveniment de sale reduceri) al anului la Fashion Days, incepe in dimineata zilei 13 noiembrie, atat in aplicatia mobila, cat si pe fashiondays. ro, potrivit anuntului companiei.

Black Friday: TeamDeals Marketplace, vanzari de peste 2.000.000 EURO

Romania este campioana de BLACK FRIDAY avand cea mai mare rata de participare din Europa sursa: Google for Retail). in mai putin de o saptamana TeamDeals Marketplace va incepe campania pentru Black Friday.

BLACK FRIDAY PE AUTOVIT.RO: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din tara noastra destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

eMAG reduceri. 3 laptopuri puternice si ieftine de Black Friday

EMAG reduceri laptopuri Black Friday. Magazinul online emag. ro va avea oferte excelente in cadrul campaniei Black Friday la laptopuri de la diferite branduri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2314 seconds )