Libnet.ro
UNICEF

09:45

Black Friday la Fashion Days, in 13 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Black Friday la Fashion Days, in 13 noiembrie

Black Friday, cel mai mare eveniment de sale reduceri) al anului la Fashion Days, incepe in dimineata zilei 13 noiembrie, atat in aplicatia mobila, cat si pe fashiondays. ro, potrivit anuntului companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday la Fashion Days: cand incepe si ce reduceri poti sa prinzi

Black Friday 2019 este cel mai important eveniment de reduceri al anului, iar cei de la Fashion Days au anuntat ca-ti dau mai multe zile de oferte la cumparaturi. Retailerul a anuntat ca cel.

Black Friday 2019 la Fashion Days incepe miercuri, 13 noiembrie: 330.000 de produse reduse

Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion, va incepe campania de Black Friday 2019 miercuri, 13 noiembrie.

Black Friday la eMAG vine cu un anunt surpriza pe ultima suta de metri

EMAG a anuntat deja ca va avea campanie de Black Friday pe 15 noiembrie. Dar acum a venit cu un anunt nou. Pregateste inaugurarea unui showroom fix cu o zi inainte de ziua reducerilor. Pe 14.

Black Friday: TeamDeals Marketplace, vanzari de peste 2.000.000 EURO

Romania este campioana de BLACK FRIDAY avand cea mai mare rata de participare din Europa sursa: Google for Retail). in mai putin de o saptamana TeamDeals Marketplace va incepe campania pentru Black Friday.

Top 5 masini vandute in Romania de Black Friday in 2018

A inceput numaratoarea inversa. Black Friday se apropie cu pasi repezi. Doar o saptamana a mai ramas pana cand magazinele vor oferi cea mai mare reducere din an. Ca in fiecare an, si companiile auto.

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in Vrancea,a avut efectele devastatoare.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

Black Friday 2019: Fashion Days da startul pe 13 noiembrie. Ce branduri vor beneficia de reduceri substantiale

Startul celei mai importante campanii de reduceri din an se da in zorii zilei de 13 noiembrie, atat in aplicatia mobila, cat si pe fashiondays. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )