Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare Black Friday a inceput deja si nimic altceva nu e la fel

Playtech Playtech,
Cel mai mare Black Friday a inceput deja si nimic altceva nu e la fel

Black Friday in Romania va fi pe 15 noiembrie, daca vrei o data orientativa. Altfel, e si acum. Diverse magazine au diverse campanii. Si asa se intampla deja in China, unde Singles Day e. continuă pe Playtech

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GASIT FARA SUFLARE PE STRADA! OANA A FACUT ANUNTUL TRAGIC Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in.

79 de ani de la cel mai mare cutremur din secolul XX, produs in Vrancea. A avut 7,7 pe scara Richter - Cand s-ar putea repeta CATACLISMUL (VIDEO)

Se implinesc 90 de ani de la cel mai mare cutremur al secolului XX. Seismul din 10 noiembrie 1940, produs in Vrancea,a avut efectele devastatoare.

Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Compania bulgara de telecomunicatii si media United Group, detinuta de firma de private equity BC Partners, a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru preluarea Vivacom, cel mai mare operator telecom din Bulgaria, pentru 1,2 miliarde euro, transmite Reuters.

China a construit cel mai mare observator astronomic din lume

Cerul nu va mai avea niciun secret in fata celui mai mare observator astronomic din lume. FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Radio Telescope), cum a fost numit telescopul, a trecut cu brio un ultim set de teste tehnice, ceea ce i-a facut pe oficialii chinezi sa declare ca, dincolo de semnarea unor hartii, nu mai poate interveni nimic care sa impiedice lansarea acestuia luna viitoare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

SONDAJ Cati bani vor cheltui romanii pe cadourile de Craciun: cel mai mare buget din ultimii cinci ani

Utilizatorii de internet intentioneaza sa ofere cadouri de Craciun, in medie, unui numar de 10-11 persoane, iar bugetul pentru cadouri este cel mai mare din ultimii cinci ani, potrivit unui sondaj al platformei Compari. ro.

Black Friday la Fashion Days, in 13 noiembrie

Black Friday, cel mai mare eveniment de sale reduceri) al anului la Fashion Days, incepe in dimineata zilei 13 noiembrie, atat in aplicatia mobila, cat si pe fashiondays. ro, potrivit anuntului companiei.

Black Friday 2019 la Fashion Days incepe miercuri, 13 noiembrie: 330.000 de produse reduse

Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion, va incepe campania de Black Friday 2019 miercuri, 13 noiembrie.

Alegeri prezidentiale 2019 - Tariceanu,: Sunt foarte bucuros. Este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un independent la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, candidat sustinut de formatiunea sa, este cel mai bun inregistrat de un independent intr-o cursa pentru Presedintia Romaniei si crede ca acest lucru a fost datorat mesajului pe care Diaconu l-a avut, incercand sa explice alegatorilor cum se citeste Constitutia in cheia unui adevarat presedinte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )