Libnet.ro
UNICEF

05:15

Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Adevărul Adevărul,
Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Magazinul Oktal a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Aceasta este, pana la urma, ziua oficiala a Black Friday la nivel international. continuă pe Adevărul

Black Friday de doua ori la QuickMobile: dupa 12.000 de produse vandute vineri, incearca si saptamana aceasta

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,2 milioane de euro. Cu peste 12. 000 de produse vandute, QuickMobile a depasit cu mult previziunile facute pentru campania din acest an, atat din punct de vedere al volumului de vanzare, cat si din punct de vedere al vizitatorilor.

Cum a fost Black Friday pentru moda? Un eveniment de succes de care femeile au profitat cel mai mult

Fashion Days a participat la Black Friday 2013 si isi prezinta acum cifrele. Daca in 2011, Black Friday era de interes doar pentru electrocanisce si IT, parcursul Fashion Days demonstreaza ca si segmentul fashion are potential.

Bilantul evoMAG dupa Black Friday: vanzari mari dupa trei zile de reduceri

Dupa Black Friday 2013, magazinele isi fac bilantul. A fost un an mai productiv decat precedentii. evoMAG anunta ca a avut vanzari de peste 1,5 milioane de euro, iar comanda medie a fost de aproximativ 650 de lei.

Black Friday 2013 a fost de succes si in retailul traditional: Flanco numara veniturile in milioane de euro

La a treia editie de Black Friday la Flanco s-au inregistrat vanzari de 72 milioane lei 16,2 milioane de euro), cu 31% mai mult decat la editia anterioara. Peste 750. 000 de vizitatori au trecut pragul magazinelor Flanco. Dintre acestia, peste 120. 000 au ales cel putin un produs din oferta Black Friday in cele trei zile de campanie.

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, ca au fost pacaliti de Black Friday

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, pentru ca au fost pacaliti de Black Friday. Cei mai multi sunt suparati ca n-au apucat produse la preturi mici, ca magazinele s-au laudat cu oferte, dar.

!!!! Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatori mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid, continua.

Black Friday, runda a doua: F64 pregateste noi reduceri pentru 29 noiembrie

Compania F64 vorbeste despre invataturile din primul val de campanie Black Friday, pregatirile si imbunatatirile pentru a doua runda, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Black Friday 2013: eMAG a vandut de 23 de milioane de euro.

Magazinul online eMAG a vandut cu ocazia Black Friday 250. 000 de produse 523;n valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10 milioane de euro au sustinut dublarea comenzilor fata de anul trecut, a explicat Iulian Stanciu, Director General eMAG. 000 de tablete intr-o singura zi In total, clientii eMAG au cumparat, de Black Friday, 40. 000 de tablete, 30. 000 de telefoane, 10. 000 de televizoare, 12.

Vodafone organizeaza Black Friday de joi: 1 GB de trafic gratuit pentru orice contract facut de joi pana duminica

Black Friday continua anul acesta si weekendul acesta, iar Vodafone este printre participanti. De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, Black Friday vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi reduse.

RisCo - Verificare Firme Online intra in cursa reducerilor de Black Friday.

Ultima zi de vineri din luna noiembrie, cunoscuta sub denumirea de Black Friday, a devenit, fara indoiala, cea mai asteptata zi din an de catre toti cei care doresc sa achizitioneze bunuri si servicii la preturi avantajoase. La RisCo Verificare Firme Online, o parte din abonamentele din portofoliu vor putea fi achizitionate cu un discount de pana la 30%! Reducerile intra in vigoare miercuri, 27 noiembrie, si sunt valabile inclusiv sambata, 30 noiembrie. Mai mult decat atat, cei care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )