Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum a fost Black Friday pentru moda? Un eveniment de succes de care femeile au profitat cel mai mult

Adevărul Adevărul,
Cum a fost Black Friday pentru moda? Un eveniment de succes de care femeile au profitat cel mai mult

Fashion Days a participat la Black Friday 2013 si isi prezinta acum cifrele. Daca in 2011, Black Friday era de interes doar pentru electrocanisce si IT, parcursul Fashion Days demonstreaza ca si segmentul fashion are potential. continuă pe Adevărul

Bilete la preturi de Black Friday pentru Steaua - Schalke

Steaua nu mai vinde ca altadata. Este o realitate acceptata si de oficialii din Ghencea, iar pentru meciul din aceasta seara cu Schalke au fost vandute aproximativ 20. 000 de bilete.

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, ca au fost pacaliti de Black Friday

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, pentru ca au fost pacaliti de Black Friday. Cei mai multi sunt suparati ca n-au apucat produse la preturi mici, ca magazinele s-au laudat cu oferte, dar.

Black Friday la aplicatii de Mac cu pachetul Cult of Mac

Aveti 12 zile sa profitati de o oferta imbatabila de Black Friday pentru aplicatii de OS X in valoare de 420 de dolari, dar pe care le puteti lua cu 50 dolari. Pachetul de aplicatii de Mac creat de cei de la Cult Of Mac include unsprezece programe care va fac viata mai usoara in cazul in care sunteti utilizator de OS X. Cu 50 de dolari puteti cumpara MotionComposer, CrazyTalk7 Standard, Mac Internet Security 2013, Data Backup 3, Pagico, [].

Black Friday 2013 a fost de succes si in retailul traditional: Flanco numara veniturile in milioane de euro

La a treia editie de Black Friday la Flanco s-au inregistrat vanzari de 72 milioane lei 16,2 milioane de euro), cu 31% mai mult decat la editia anterioara. Peste 750. 000 de vizitatori au trecut pragul magazinelor Flanco. Dintre acestia, peste 120. 000 au ales cel putin un produs din oferta Black Friday in cele trei zile de campanie.

Zeci de reclamatii in toata tara legate de Black Friday

Protectia Consumatorului a primit zeci de reclamatii legate de Black Friday. Majoritatea vizeaza neonorarea comenzii facute online, aplicarea incorecta a reducerilor si stocurile insuficiente de produse, au.

Bilantul evoMAG dupa Black Friday: vanzari mari dupa trei zile de reduceri

Dupa Black Friday 2013, magazinele isi fac bilantul. A fost un an mai productiv decat precedentii. evoMAG anunta ca a avut vanzari de peste 1,5 milioane de euro, iar comanda medie a fost de aproximativ 650 de lei.

Bilantul Black Friday la F64: cu 75% mai multe vanzari si peste 14.000 de produse comandate de romani

De Black Friday 2013, F64, cel mai mare magazin online de produse si accesorii foto-video a reusit sa vanda 14. 800 de produse, cu 75% mai mult decat in 2012. Veniturile totale au fost de 9 milioane de lei.

Vodafone organizeaza Black Friday de joi: 1 GB de trafic gratuit pentru orice contract facut de joi pana duminica

Black Friday continua anul acesta si weekendul acesta, iar Vodafone este printre participanti. De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, Black Friday vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi reduse.

Black Friday: Bilete pentru autocarele Euroline, la reducere.

Black Friday ajunge la compania Eurolines in zilele de 29,30 noiembrie si 1 decembrie 2013. Promotia se refera la biletele de autocar, care pot fi achizitionate online sau in agentiile firmei. Sunt puse la bataie bilete catre Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam, Bordeaux si spre oricare din destinatiile prin care Eurolines leaga Romania de Europa cu numai 50 de euro/persoana bilet dus sau 100 euro/persoana bilet dus-intors. Citeste si: Ce excursii au cumparat romanii de Black .

Black Friday de Romania - Ce a fost bine, ce-a fost rau. Cateva concluzii

Punctul culminant al fenomenului Black Friday a trecut, dar discutiile continua. Unii spun ca e ziua ideala sa-ti cumperi ceva la super reducere, altii spun sus si tare ca vorbim de Black FraierDay, zi plina de false reduceri si de oferte inselatoare. Pe unde se gaseste adevarul, e greu de zis fiindca lucrurile sunt pline de subiectivism, insa in articol puteti citi despre opt lucruri bune si rele ale acestei zi iesite din comun. Ai avut experiente interesante in Vinerea Neagra, fie ele pozitive sau negative? Intra si povesteste!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )