Libnet.ro
UNICEF

05:15

Black Friday, runda a doua: F64 pregateste noi reduceri pentru 29 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Black Friday, runda a doua: F64 pregateste noi reduceri pentru 29 noiembrie

Compania F64 vorbeste despre invataturile din primul val de campanie Black Friday, pregatirile si imbunatatirile pentru a doua runda, potrivit unui comunicat remis Adevarul. continuă pe Adevărul

Black Friday, runda a doua: EuroGsm promite reduceri si pe 29 noiembrie

EuroGsm participasiin acest an la evenimentul de shopping Black Fridaysi a mizat pedoua perioade de vanzari. Prima s-a desfasurat in weekendul 22-24 noiembrie, urmand ca cele mai bune oferte sa fie accesibile si pe 29 noiembrie,atat in reteaua nationala de magazine, cat si peshop-ul online.

Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Magazinul Oktal a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Aceasta este, pana la urma, ziua oficiala a Black Friday la nivel international.

Black Friday de doua ori la QuickMobile: dupa 12.000 de produse vandute vineri, incearca si saptamana aceasta

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,2 milioane de euro. Cu peste 12. 000 de produse vandute, QuickMobile a depasit cu mult previziunile facute pentru campania din acest an, atat din punct de vedere al volumului de vanzare, cat si din punct de vedere al vizitatorilor.

Bilantul Black Friday la F64: cu 75% mai multe vanzari si peste 14.000 de produse comandate de romani

De Black Friday 2013, F64, cel mai mare magazin online de produse si accesorii foto-video a reusit sa vanda 14. 800 de produse, cu 75% mai mult decat in 2012. Veniturile totale au fost de 9 milioane de lei.

F64 Studio, venituri de peste 9 milioane lei de Black Friday

Magazinul online F64 a inregistrat, cu ocazia campaniei de Black Friday de anul acesta, venituri de peste 9 milioane de lei, fiind comandate 14. 800 de produse comandate, conform unui comunicat de presa.

Bilantul evoMAG dupa Black Friday: vanzari mari dupa trei zile de reduceri

Dupa Black Friday 2013, magazinele isi fac bilantul. A fost un an mai productiv decat precedentii. evoMAG anunta ca a avut vanzari de peste 1,5 milioane de euro, iar comanda medie a fost de aproximativ 650 de lei.

eMAG dupa Black Friday: un roman a comandat o masina pe mobil, iar tabletele au mers mai bine ca telefoanele

Retailerul online emag. ro a vandut peste 250. 000 de produse in perioda campaniei de reduceri Black Friday, valoarea comenzilor totalizand 23 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult decat nivelul estimat.

Black Friday la AnveloSHOP: pana la 40% reducere la toate anvelopele!

AnveloSHOP. ro este primul magazin online de anvelope si jante care s-a alaturat programului de reduceri Black Friday. Incepand de Duminica, 29 noiembrie 2013, AnveloSHOP reduce preturile la toate anvelopele, cu pana la 40%.

Black Friday de Romania - Ce a fost bine, ce-a fost rau. Cateva concluzii

Punctul culminant al fenomenului Black Friday a trecut, dar discutiile continua. Unii spun ca e ziua ideala sa-ti cumperi ceva la super reducere, altii spun sus si tare ca vorbim de Black FraierDay, zi plina de false reduceri si de oferte inselatoare. Pe unde se gaseste adevarul, e greu de zis fiindca lucrurile sunt pline de subiectivism, insa in articol puteti citi despre opt lucruri bune si rele ale acestei zi iesite din comun. Ai avut experiente interesante in Vinerea Neagra, fie ele pozitive sau negative? Intra si povesteste!.

Black Friday 2013: eMAG a vandut de 23 de milioane de euro.

Magazinul online eMAG a vandut cu ocazia Black Friday 250. 000 de produse 523;n valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10 milioane de euro au sustinut dublarea comenzilor fata de anul trecut, a explicat Iulian Stanciu, Director General eMAG. 000 de tablete intr-o singura zi In total, clientii eMAG au cumparat, de Black Friday, 40. 000 de tablete, 30. 000 de telefoane, 10. 000 de televizoare, 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )