Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday, la a doua strigare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Black Friday, la a doua strigare

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe comunicatele magazinelor care anuntau cifrele-record ale incasarilor de saptamana trecuta, ca deja ne pregatim de cea de-a doua Vinere Neagra, care se anunta cel putin la fel de interesanta pentru cumparatori si de profitabila pentru antreprenori. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Magazinul Oktal a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Aceasta este, pana la urma, ziua oficiala a Black Friday la nivel international.

Black Friday de doua ori la QuickMobile: dupa 12.000 de produse vandute vineri, incearca si saptamana aceasta

Campania Early Black Friday, desfasurata pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vanzari de peste 1,2 milioane de euro. Cu peste 12. 000 de produse vandute, QuickMobile a depasit cu mult previziunile facute pentru campania din acest an, atat din punct de vedere al volumului de vanzare, cat si din punct de vedere al vizitatorilor.

Black Friday, runda a doua: F64 pregateste noi reduceri pentru 29 noiembrie

Compania F64 vorbeste despre invataturile din primul val de campanie Black Friday, pregatirile si imbunatatirile pentru a doua runda, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Black Friday 2013: Runda a doua incepe la noapte. Magazinele participante promit noi reduceri

Black Friday 2013 continua anul acesta cu o noua serie de reduceri pe 29 noiembrie. Exista si magazine online care au facut deja acest lucru, dar si unele care debuteaza acum.

Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatori mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid,.

Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatorii mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid,.

!!!! Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatori mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid, continua.

Vine, vine, vine Black Friday, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca e Black Friday de aia! Sunteti la fel de confuzi ca si mine? Ei bine e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 Doi! Anul acesta fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau mai bine zis pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea. La altii se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Black Friday 2013: eMAG a vandut de 23 de milioane de euro.

Magazinul online eMAG a vandut cu ocazia Black Friday 250. 000 de produse 523;n valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10 milioane de euro au sustinut dublarea comenzilor fata de anul trecut, a explicat Iulian Stanciu, Director General eMAG. 000 de tablete intr-o singura zi In total, clientii eMAG au cumparat, de Black Friday, 40. 000 de tablete, 30. 000 de telefoane, 10. 000 de televizoare, 12.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )