Libnet.ro
UNICEF

00:07

Black Friday la eMag: reduceri la energie electrica, festivaluri de muzica si masini

Adevărul Adevărul,
Black Friday la eMag: reduceri la energie electrica, festivaluri de muzica si masini

Black Friday la eMag a venit cu o surpriza placuta pentru fanii muzicii: bilete la Electric Castle si Summer Well. continuă pe Adevărul

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

Telefoane la pret de Black Friday disponibile la eMag

EMag a inceput campania de Black Friday si am alcatuit o lista cu telefoane pe care sa le ai in vedere pentru o eventuala achizitie.

Black Friday 2016: reduceri la telefoane de buget

Black Friday 2016 deja a inceput si lumea este in cautare de produse cat mai ieftine. Chiar si smartphone-urile de buget au acum discount-uri palpabile, astfel incat poate fi timpul pentru un upgrade. Reduceri Black Friday Allview V2 Viper XE Allview produce telefoane din ce in ce mai bune, reusind totodata sa pastreze preturile [].

eMAG Black Friday are reduceri bune, in continuare

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE: Statisticile eMAG arata ca 2 din 3 vizite de pe site au fost facute de pe dispozitive [].

Black Friday la eMag: oferte la telefoane, televizoare si electrocasnice

Black Friday la eMag a inceput si are o serie de reduceri foarte bune la telefoane, televizoare si electrocasnice.

Black Friday la eMag cu preturi reduse la laptopuri, monitoare si PC-uri

Black Friday la eMag vine cu preturi reduse si la computere. Cea mai bogata oferta este pentru laptopuri, dar te poti uita si la monitoare sau PC-uri.

Cand incepe Black Friday la eMag

Cand incepe Black Friday la eMag vei avea un timp destul de scurt in care sa cumperi. Nu tine decat o zi, sunt preturi foarte bune, dar stocurile sunt putine.

Black Friday 2016: Ce reduceri promite Telekom Romania in perioada 17-20 noiembrie

Grupul de firme Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) va demara campania Black Friday inca din aceasta seara de la ora 22:00 pana pe 20 noiembrie pe site-urile telekom. ro, germanos. ro, clickshop. ro, precum si in magazinele Telekom si partenere, promitand reduceri la telefoane de pana la 2. 200 de lei, televizoare si tablete bonus la achizitionarea pachetelor de servicii, a anuntat joi operatorul de comunicatii. La fel ca si RCSRDS, si Telekom are oferte speciale in aceasta perioada pentru atragerea clientilor din alte retele de telefonie.

Black Friday: eMAG isi pregateste serverele si reducerile [LIVE TEXT]

Black Friday 2016 incepe in cateva ore si in acest articol am adunat magazinele care au oferte la electronice si la electrocasnice, adica site-urile care, de Black Friday, vor avea reduceri la televizoare, smartphone-uri, frigidere, laptopuri, tablete si altele. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom primi noi informatii. Black Friday este prilejul perfect [].

Black Friday 2016: reduceri Fashion Days, FashionUp, Lensa

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la Fashion Days, FashionUP, Lensa, sau Libris. La fel ca in fiecare an, electronicele vor fi cele mai cautate produse de Black Friday. insa magazineledin respectivulsector nu sunt singurele care ofera reduceri in aceasta perioada. Astfel, cu ocazia Black Friday, pe langa ofertele la dispozitive precum telefoane, tablete, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )