Libnet.ro
UNICEF

21:30

Black Friday: eMAG isi pregateste serverele si reducerile [LIVE TEXT]

Playtech Playtech,
Black Friday: eMAG isi pregateste serverele si reducerile [LIVE TEXT]

Black Friday 2016 incepe in cateva ore si in acest articol am adunat magazinele care au oferte la electronice si la electrocasnice, adica site-urile care, de Black Friday, vor avea reduceri la televizoare, smartphone-uri, frigidere, laptopuri, tablete si altele. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom primi noi informatii. Black Friday este prilejul perfect []. continuă pe Playtech

Black Friday la eMag: reduceri la energie electrica, festivaluri de muzica si masini

Black Friday la eMag a venit cu o surpriza placuta pentru fanii muzicii: bilete la Electric Castle si Summer Well.

Black Friday la eMag cu preturi reduse la laptopuri, monitoare si PC-uri

Black Friday la eMag vine cu preturi reduse si la computere. Cea mai bogata oferta este pentru laptopuri, dar te poti uita si la monitoare sau PC-uri.

Black Friday la eMag: oferte la telefoane, televizoare si electrocasnice

Black Friday la eMag a inceput si are o serie de reduceri foarte bune la telefoane, televizoare si electrocasnice.

Cand incepe Black Friday la eMag

Cand incepe Black Friday la eMag vei avea un timp destul de scurt in care sa cumperi. Nu tine decat o zi, sunt preturi foarte bune, dar stocurile sunt putine.

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

Black Friday 2016 se apropie de recorduri. Cifrele primelor ore. Sunt pregatiti curierii?

Black Friday 2016 se apropie de recorduri ale comenzilor plasate sau platilor online efectuate. La jumatatea zilei, doar eMag depasise pragul de jumatate de milion de comenzi. Curierii spun ca sunt pregatiti si se asteptau la multe comenzi, varful de.

Telefoane la pret de Black Friday disponibile la eMag

EMag a inceput campania de Black Friday si am alcatuit o lista cu telefoane pe care sa le ai in vedere pentru o eventuala achizitie.

eMAG Black Friday: au picat iar serverele de cateva minute [LIVE TEXT]

EMAGBlack Friday a inceput si, aparent, s-a si sfarsit. eMAG a picat si cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani s-a transformat intr-un fiasco. eMAG Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la preturi [].

eMAG Black Friday: tot ce stim pana acum [LIVE TEXT]

Black Friday la eMAG este cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani. Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la pretul reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum [].

Black Friday 2016: Vanzarile explodeaza - ce cauta romanii. Live-blogging de la eMag si PayU

EMag a dat startul Black Friday - ce produse se vand ca painea calda, ce stocuri exista si ce atmosfera este in sediul companiei. De cealalta parte, WALL-STREET. ro ia pulsul si de la procesatorul de plati PayU, venind cu statistici near.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )