Libnet.ro
UNICEF

10:45

Black Friday la eMag cu preturi reduse la laptopuri, monitoare si PC-uri

Adevărul Adevărul,
Black Friday la eMag cu preturi reduse la laptopuri, monitoare si PC-uri

Black Friday la eMag vine cu preturi reduse si la computere. Cea mai bogata oferta este pentru laptopuri, dar te poti uita si la monitoare sau PC-uri. continuă pe Adevărul

Cand incepe Black Friday la eMag

Cand incepe Black Friday la eMag vei avea un timp destul de scurt in care sa cumperi. Nu tine decat o zi, sunt preturi foarte bune, dar stocurile sunt putine.

Black Friday la eMag: reduceri la energie electrica, festivaluri de muzica si masini

Black Friday la eMag a venit cu o surpriza placuta pentru fanii muzicii: bilete la Electric Castle si Summer Well.

Black Friday la eMag: oferte la telefoane, televizoare si electrocasnice

Black Friday la eMag a inceput si are o serie de reduceri foarte bune la telefoane, televizoare si electrocasnice.

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

Black Friday: eMAG isi pregateste serverele si reducerile [LIVE TEXT]

Black Friday 2016 incepe in cateva ore si in acest articol am adunat magazinele care au oferte la electronice si la electrocasnice, adica site-urile care, de Black Friday, vor avea reduceri la televizoare, smartphone-uri, frigidere, laptopuri, tablete si altele. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom primi noi informatii. Black Friday este prilejul perfect [].

Telefoane la pret de Black Friday disponibile la eMag

EMag a inceput campania de Black Friday si am alcatuit o lista cu telefoane pe care sa le ai in vedere pentru o eventuala achizitie.

Cum sa supravietuiesti de Black Friday: reguli pentru preturi, garantii, contracte

In mai putin de doua zile, incepe Black Friday. Va urma un weekend plin cu tot felul de promisiuni, oferte, produse la preturi mai mici sau mai mari. Un ghid te poate ajuta sa rezisti in aceste zile.

eMAG Black Friday continua cu alte sute de mii de reduceri

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE: eMAG Black Friday a ajuns la jumatatea stocurilor, cu 500. 000 de comenzi efectuate pe site, in mai [].

eMAG Black Friday: catalogul si cele mai bune reduceri

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE: Mai sunt cateva ore pana la inceperea oficiala a Black Friday 2016 la eMAG si deja a [].

eMAG Black Friday are reduceri bune, in continuare

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE: Statisticile eMAG arata ca 2 din 3 vizite de pe site au fost facute de pe dispozitive [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )