Libnet.ro
UNICEF

18:30

Magazinele se intrec in oferte de Black Friday: Electronice, electrocasnice si chiar autoturisme la preturi cu 80% mai mici (VIDEO)

B1 B1,
Magazinele se intrec in oferte de Black Friday: Electronice, electrocasnice si chiar autoturisme la preturi cu 80% mai mici (VIDEO)

Electronice, electrocasnice si chiar autoturisme la preturi cu 80% mai mici. De Black Friday, magazinele ofera reduceri de nerefuzat. in goana dupa clienti, retail-erii propun in fiecare an produse noi. Astfel,. continuă pe B1

Black Friday 2014: Market Online anunta reduceri de pana la 75%

MarketOnline. ro a pregatit preturi speciale pentru campania Black Friday 2014 in Romania si ii va surprinde din nou pe utilizatori cu reduceri semnificative pentru produse electrocasnice, electronice si ITC. Black Friday a devenit deja o traditie in randul romanilor, iar multi dintre acestia prefera sa astepte pana in luna noiembrie pentru a-si achizitiona gadget-uri, produse electrocasnice si multimedia sau orice alte obiecte pe care si le doresc. Asa se preconizeaza si Black Friday 2014. La fel ca si in editiile [].

Black Friday incepe la ALTEX, cu reduceri de pana la 70%

ALTEX, cel mai mare retailer electro - IT din Romania, da startul promotiilor de Black Friday in toate magazinele ALTEX si pe www. altex. ro. incepand de joi, 13 noiembrie, clientii se vor bucura de reduceri de pana la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile.

Black Friday 2014: magazinele care vor participa pe 21 noiembrie la Vinerea Neagra

A venit iar acea perioada a anului in care febra reducerilor pune stapanire pe oameni, acestia cautand sa cumpere produse cat mai multe si, mai ales, cat mai ieftine. Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi, iar lumea deja cauta magazinele care ofera cele mai mari reduceri de pe piata. in ciuda faptului ca Black Friday in Romania este doar la a treia editie, majoritatea vanzatorilor mari si foarte multi dintre cei mai mici vor sa atraga cat mai [].

Magazinele online isi pot creste rata de conversie cu pana la 12%, de Black Friday

Retargeting. ro, solutie de personalizare a comunicarii cu vizitatorii afacerilor de e-commerce, a dezvoltat un modul specific pentru Black Friday, prin care se asteapta sa creasca ratele de conversie ale magazinelor online pana la 10-12%.

Magazinele online isi pot creste rata de conversie pana la 12%, de Black Friday

Retargeting. ro, solutie de personalizare a comunicarii cu vizitatorii afacerilor de e-commerce, a dezvoltat un modul specific pentru Black Friday, prin care se asteapta sa creasca ratele de conversie ale magazinelor online pana la 10-12%.

Black Friday 2014: evoMAG sarbatoreste Vinerea Neagra timp de trei zile cu zeci de mii de produse

Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie si evoMAG isi anunta participare. Iata ce a pregatit acest magazin online. De Black Friday 2014, evoMAG a pregatit reduceri pentru 3 zile, incepand cu 21 noiembrie, si o oferta de peste 20. 000 de produse. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice si la produse de ingrijire personala, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de retelistica si componente pentru PC. Magazinul mai promite o platforma noua, care ofera o rapiditate [].

Black Friday 2014: Altex ofera reduceri de pana la 70%

Black Friday2014 este din ce in ce mai aproape, iar Altex este printre magazinele care deja au inceput sa ofere reduceri importante la numeroase produse. Altex este unul dintre primele lanturi de magazine care intra in spiritul Black Friday 2014, iar de maine, 13 noiembrie, vor incepe reducerile tipice acestei perioade. Altex este unul dintre cei mai mari retailerielectro-IT din Romania, iar clientii lor vor avea acces la peste 1000 de produse reduse. Dintre acestea fac parte televizoarele, laptopurile, tabletele, [].

Promotii bune la incaltaminte de Black Friday

Matar. ro, cel mai mare retailer de incaltaminte online, cu ocazia Black Friday, vine cu doua super oferte cu produse gratuite: 2+1 gratuit si 3+2 gratuit. Mai mult decat atat, la Matar. ro, Black Friday va dura 11 zile, incepand cu data de 21 noiembrie, pana pe 1 decembrie inclusiv.

EuroGsm si WatchShop.ro intra in campania de Black Friday cu reduceri de pana la 75%

EuroGsm , unul dintre cei mai mari retaileri in domeniul telecom, va organiza, pentru al treilea an consecutiv, campania Black Friday, atat in magazinele din retea, cat si online. Astfel, in perioada 21 23 noiembrie 2014, retailerul va include.

Black Friday 2014: Altex, evoMAG, magazine de fashion isi anunta prezenta

Intamplator sau nu) simultan cu conferinta de presa in care eMag a anuntat ce si cate produse pune la bataie de Black Friday, mai multe companii au iesit la rampa cu propriile oferte.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )