Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Adevărul Adevărul,
Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri. continuă pe Adevărul

Romanul care s-a prajit cel mai tare pe Black Friday si eMAG

Niciodata nu stii daca Black Friday e o ocazie de-a prinde produse la reducere sau de-a veni cu teorii ale conspiratiei. Cea mai noua, si mai frumoasa, are legatura cu eMAG. in fiecare an,.

Firefox o sa fie excelent ca sa compari preturi cand e Black Friday

Vinerea neagra se apropie cu pasi repezi si tu ai nevoie de unelte pentru a te asigura ca ai parte de cele mai bune preturi. Firefox iti vine in intampinare. Retailerii din Romania si din.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Luxul pe careti-l poti permite!Acesta este sloganul Sensodays. ro, magazinul online care, de Black Friday, intre 16 si 19 noiembrie 2018, te asteapta cu preturi avantajoase la peste 100 de branduri premium.

Oferte Digi Mobil inainte de Black Friday: Huawei la 200 lei, Samsung la 191 lei

Digi Mobil n-a anuntat inca nimic de Black Friday, dar are cateva oferte excelente. De exemplu, cumperi cel mai tare telefon Huawei cu doar 200 de lei. Cum e posibil? Digi Mobil promite oferte la.

Black Friday 2018 la eMAG: ghid de supravietuire

EMAG va da startul Black Friday 2018 vineri, 16 noiembrie, dimineata in jur de ora 7:30-08:00. Pentru a profita cel mai bine de reducerile oferite, trebuie sa urmezi cativa pasi.

Black Friday 2018 la FashionUP: reduceri de pana la 80%

FashionUP anunta o perioada prelungita de Black Friday 16-25 noiembrie), cu peste 100. 000 de produse, de la mai mult de 1. 000 de brand-uri.

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )