Libnet.ro
UNICEF

05:30

Black Friday Oktal - ofertele incep de la ora 00.00 pe 21 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Black Friday Oktal - ofertele incep de la ora 00.00 pe 21 noiembrie

Black Friday 2014 va incepe din noaptea aceasta. Magazinul online Oktal participa de la ora 00. 00 si promotiile dureaza timp de 24 de ore. continuă pe Adevărul

Black Friday Oktal - Reduceri de pana la 60% la diverse produse

Oktal. ro anunta inceperea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie. Compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%, la diverse produse din oferta sa si estimeaza vanzari de doua milioane de euro.

BLACK FRIDAY 2014. Cine ofera reduceri pe 21 noiembrie si ce produse puteti gasi

Daca anul trecut reducerile de Black Friday au fost oferite cu repetitie, unele magazine devansand evenimentul de shopping cu o saptamana, altii ramanand la data traditionala, anul acesta retailerii au ales sa lucreze dupa un calendar si mai greu de inteles. De aceea, am incercat sa ordonam putin lucrurile, pentru a sti unde si cand sa cautati.

Black Friday Flanco - Catalogul ofertelor din vinerea neagra de pe 21 noiembrie

Black Friday 2014 are loc anul acesta pe 21 noiembrie. Printre magazinele participante se afla si Flanco, iar acestia au publicat deja catalogul de reduceri. Vi-l oferim mai jos pentru a sti ce vreti sa cumparati vineri dimineata.

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop

Black Friday 2014 a inceput inainte de 21 noiembrie. Clickshop si-a deschis magazinul si noi am ales niste oferte numai bune de fructificat. Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie anul acesta, dar dupa ce Altex a inceput cu o saptamana mai devreme, Clickshop. ro porneste evenimentul reducerilor cu cateva ore inainte de marea zi. Am cercetat magazinul si am gasit cateva produse care merita cumparate in aceasta seara. Black Friday 2014 cu telefoane si camere foto la Clickshop Black Friday [].

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview si E-Boda. Ce pregatesc companiile romanesti

Black Friday 2014 este un prilej bun si pentru companiile romanesti din industria IT sa se faca remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview si E-Boda? Vom incepe cu Black Friday la Evolio. Integratorul roman nu asteapta pana in Vinerea Neagra, ci da startul la reduceri inca de joi, 20 noiembrie. Black Friday 2014 Evolio De Black Friday, preturile tabletelor Evolio vor incepe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi insa noul smartphone [].

Magic Black Friday cu FashionUp.ro. Pana la -90% reducere la toate produsele

Magazinul online FashionUp. ro se alatura retailerilor online la editia Black Friday care va avea loc pe 21 noiembrie. Clientii vor beneficia de discounturi de pana la 90%, la peste 20 de mii de produse, in perioada 21-30 noiembrie.

Super Black Friday la Ideall.ro: reduceri de pana la 60% la televizoare, electrocasnice mari si produse de ingrijire personala

Ideall. ro intra si anul acesta in cursa reducerilor de Black Friday, dupa ce anul trecut romanii au cumparat peste 20. 000 de produse in doar trei zile de promotie. Pentru weekend-ul acesta, ideall. ro are deja stocurile pline cu televizoare, masini de spalat, frigidere, cuptoare aspiratoare, epilatoare si multe alte produse la preturi imbatabile.

Black Friday 2014 aduce reduceri de pana la 60% la Oktal.ro

Black Friday 2014 la magazinul Oktal. ro va incepe vineri, 21 noiembrie, iar compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%. Cu ocazia Black Friday 2014, cei de la Oktal. ro se asteapta la vanzari de aproximativ doua milioane de euro. Black Friday 2014 reprezinta un moment semnificativ pentru Oktal. ro. Reducerile pe care le oferim clientilor nostri cu aceasta ocazie au fost create in asa fel incat sa raspunda solicitarilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intra la [].

Black Friday 2014. Live blog: reduceri de neratat

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. joi, ora 23:00La eMAG a inceput show time, au postat un filmulet cu principalele reduceri, dar anuntul ramane de neclintit, nebuniaBlack Friday incepe dimineata. joi, ora 21:30 Mai sunt cateva ore pana la ora 0, cand majoritatea magazinelor online incep oficial Black [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )