Libnet.ro
UNICEF

08:45

Black Friday de Romania - O zi controversata care atrage insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Hotnews Hotnews,
 Black Friday de Romania - O zi controversata care atrage insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania,, dovada fiind si faptul ca multe companii au raportat reduceri record. Nu au lipsit insa nici momentele cu site-uri picate si nici oamenii nemultumiti ca stocurile pentru produsele cele mai interesante s-au epuizat in cateva minute. Cert e ca si de acest Black Friday romanii au cumparat lingo-uri de aur, masini, genti de peste 5. 000 de lei si laptop-uri de peste 10. 000 de lei/bucata. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente si anunturi ale zilei de Black Friday, iar in articol puteti citi si o istorie a fenomenului in Romania. continuă pe Hotnews

Tot ce trebuie sa stii pentru Black Friday in Romania - informatii in format livetext

Black Friday in Romania incepe, pentru cele mai multe magazine, in seara aceasta. Unele au doar o zi, multe au tot weekendul. Iata ce ar trebui sa urmaresti.

eMAG: telefoane la reducere de Black Friday pe care sa le cumperi

Telefoane laeMAG Black Fridaysunt suficiente. Black Friday la eMAG a inceput in mod oficial, iar cele de mai jos sunt cinci dintre cele mai bune oferte la telefoane. eMAG Black Friday vine cu reduceri majore la o gama extrem de variata de produse. in acest articol, insa, am ales sa ne concentram asupra numeroaselor telefoane [].

Studiu. Barbati cheltuiesc mai multi bani decat femeile, de Black Friday

In Romania, barbatii sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume mari de bani cu prilejul evenimentului Black Friday.

Black Friday la FashionDays: care sunt produsele pe care sa le cauti la reducere

FashionFashionDays a inceput Black Friday cu cateva ore inainte, prin aplicatie, dar acum site-ul e disponibil tuturor cu ofertele pe care le-a promis.

Black Friday 2016: reduceri Fashion Days, FashionUp, Lensa

Black Friday 2016 vine cu numeroase reduceri la Fashion Days, FashionUP, Lensa, sau Libris. La fel ca in fiecare an, electronicele vor fi cele mai cautate produse de Black Friday. insa magazineledin respectivulsector nu sunt singurele care ofera reduceri in aceasta perioada. Astfel, cu ocazia Black Friday, pe langa ofertele la dispozitive precum telefoane, tablete, [].

Altex Black Friday: catalogul cu cele mai mari reduceri

Altex Black Friday s-a desfasurat pe parcursul unei luni intregi, insa catalogul Altex de Black Friday 2016 pentru ultimele zile contine cele mai mari reduceri. intre 17 si 23 noiembrie, Black Friday la Altex inseamna cel mai mareval de reduceri la cele mai asteptate produse din toate categoriile. Aici puteti gasi catalogul Flanco de Black [].

De ce unii retaileri din Europa de Vest resping ideea de Black Friday

Marea sarbatoare a reducerilor Black Friday a ajuns in Europa acum cativa ani, dar o mica parte dintre retailerii din Europa de Vest spun ca Vinerea Neagra are mai multe puncte negative decat pozitive. Cativa refuza sa participe, invocand costurile mari si faptul ca vanzarile sunt mult mai mici cateva saptamani inainte de Black Friday. Insa nu sunt singurele motive.

eMAG Black Friday: cele mai ieftine produse disponibile la oferta

EMAG Black Friday vine cu multe reduceri important in acest an, insamai jos am mentionat doar cateva dintre cele mai impresionante. eMAG Black Friday a debutat in mod oficial. Magazinul online va da ocazia sa achizitionati mii de produse la oferta astazi, insa unele dintre acestea au preturi remarcabile. Mai jos, puteti vedea unele dintre [].

Scurt istoric al Black Friday: din SUA pana la eMAG in Romania

Black Friday la eMAG, in Romania, este un eveniment imprumutat din Statele Unite ale Americii si promovat inca din 2011. A pornit traditional, dar in ultimii trei ani a capatat o identitate a sa. Anul acesta, a ajuns sa nu mai fie doar de-o zi sau un weekend, ci de cateva luni. Black Friday marcheaza [].

Scurt istoric al Black Friday: din SUA pana la eMAG, in Romania

Black Friday la eMAG, in Romania, este un eveniment imprumutat din Statele Unite ale Americii si promovat inca din 2011. A pornit traditional, dar in ultimii trei ani a capatat o identitate a sa. Anul acesta, a ajuns sa nu mai fie doar de-o zi sau un weekend, ci de cateva luni. Black Friday marcheaza [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )