Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday la Ryanair: noi oferte de sarbatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday la Ryanair: noi oferte de sarbatori

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, lanseaza oferta cumpara un bilet de avion si primesti unul gratuit. Oferta este valabila pentru 1. 700 din zborurile sale, pentru calatorii rezervate intre 1 decembrie 2020-27. continuă pe Wall-Street Ro

Gomag anunta peste 1.000 de noi magazine online in platforma si o crestere de 93% de Black Friday

Gomag raporteaza o crestere de 93% in cadrul campaniei de Black Friday de anul acesta, fata de 2019, pentru magazinele online gazduite in platforma.

DELOITTE, DESPRE BLACK FRIDAY IN VREMEA PANDEMIEI: Cum se apropie companiile de clienti fara a incalca regulile de distantare

Criza sanitara generata de pandemia de COVID-19 a exercitat o presiune considerabila asupra comunitatilor si mediului de afaceri, dar in acelasi timp a aratat capacitatea acestora de a rezista si de a se reinventa. Acum, pe final de an, inovatia si capacitatea de adaptare se regasesc si intr-unul dintre cele mai importante evenimente globale, Black Friday, care a devenit sintagma universala ce exprima reducerile, dar si o stare de spirit care capata valente diferite de la cultura la cultura, este de parere Oana Buhaescu, Director Audit, Deloitte Romania, lider al industriei de retail, conform unui comunicat de presa.

Black Friday in vremea pandemiei: cum se apropie companiile de clienti fara a incalca regulile de distantare

Criza sanitara generata de pandemia de COVID-19 a exercitat o presiune considerabila asupra comunitatilor si mediului de afaceri, dar in acelasi timp a aratat capacitatea acestora de a rezista si de a se reinventa. Acum, pe final de an, inovatia si capacitatea de adaptare se regasesc si intr-unul dintre cele mai importante evenimente globale, Black Friday, care a devenit sintagma universala ce exprima reducerile, dar si o stare de spirit care capata valente diferite de la cultura la cultura.

Peste 2 milioane de colete, livrate de Sameday in perioada Black Friday

Sameday a livrat, in timpul campaniei de Black Friday, desfasurate in intervalul 13 20 noiembrie, peste 2 mil. de colete, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Black Friday la Silhouette: Produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie

Anul acesta Black Friday inseamna si ocazia ideala de a-ti ingriji tenul si corpul mai avantajos ca niciodata. La Silhouette, ai produse cosmetice oferite gratuit la tratamentele cumparate intre 25 si 28 noiembrie.

Black Friday la Blue Air: REDUCERI mari la toate zborurile

In perioada 26-27 noiembrie, Black Friday aduce clientilor Blue Air reduceri de 50% la toate zborurile cu date de calatorie pana la 31 martie 2021, plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

Medic vindecat de COVID-19: Am trecut printr-una dintre cele mai proaste stari resimtite vreodata. Medicii sunt obositi, tracasati, costumati, iar unii nu suporta o simpla masca

Medicul Mihai Casu, care s-a infectat cu coronavirus si a stat 14 zile in spital, a sustinut ca experienta e una traumatizanta, care lasa sechele nu doar fizice, ci si psihice. El a mai afirmat ca spitalele.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )