Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Antena3 Antena3,
Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,. continuă pe Antena3

Black Friday la chinezi: Ce telefoane la reducere au fost cele mai populare

Chinezii au sarbatorit Black Friday 2018 sau Singles Day duminica, pe 11 noiembrie. Pe langa incasari fabuloase, este interesant sa vezi gadgeturile pentru care au optat asiaticii. De-a.

Black Friday 2018 la FashionDays: Incepe de joi, reduceri de pana la 90%

FashionDays va incepe Black Friday 2018 inca de joi, 15 noiembrie, in jurul orei 19:00 in aplicatia mobila, astfel incat primii clienti sa isi primeasca produsele inca de vineri, anunta oficialii companiei. Business-ul va avea cele mai mari reduceri.

Black Friday 2018: Fashion Days spune ca va avea 1,5 milioane de articole vestimentare n oferta si totul va dura 36 de ore

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, anunta ca Black Friday va incepe joi seara si va tine 36 de ore, stocul promis fiind cu 50% mai mare decat anul trecut. Compania spune ca va avea in oferta geci cu discount de peste 80% si ceasuri cu reducere de 60%.

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai.

Romanul care s-a prajit cel mai tare pe Black Friday si eMAG

Niciodata nu stii daca Black Friday e o ocazie de-a prinde produse la reducere sau de-a veni cu teorii ale conspiratiei. Cea mai noua, si mai frumoasa, are legatura cu eMAG. in fiecare an,.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

PiatraOnline de Black Friday 2018: ce promite retailerul in finisaje de piatra naturala

Retailerul PiatraOnline. ro tinteste anul acesta de Black Friday peste 1. 000 de comenzi si vanzari de peste 1. 000 euro, comenzi care se vor livra la nivel national.

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri.

Black Friday la camere de supraveghere si automatizari pentru porti

Black Friday este ziua perfecta pentru a obtine dispozitive de supraveghere cu nume de marca la preturi imbatabile. Pe VonMag. ro se vor gasi reduceri la sute de produse, din care fac parte:.

Ghid practic de Black Friday. Cum sa nu fii pacalit de vanzator

In prag de Black Friday, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor prin intermediul Centrului European al Consumatorilor Romania ECC Romania) a realizat un ghid pentru cei care vor sa profite de reducerile comerciantilor din perioada 16-30 noiembrie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )