Libnet.ro
UNICEF

18:45

Black Friday, ziua 2: Magazinele care mai au reduceri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday, ziua 2: Magazinele care mai au reduceri

Prima zi de Black Friday a trecut si multi au profitat de reducerile mari ale retailerilor. continuă pe Wall-Street Ro

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

eMAG Black Friday 2019 - frigidere pe care sa le umpli de Craciun

Black Friday a inceput la eMAG si poti sa te uiti dupa frigidere pe care sa le folosesti drept cadou de Craciun si nu numai. Frigiderele au reduceri interesante.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

eMAG Black Friday 2019: ceasuri smart care-ti elibereaza mainile de telefon

Daca esti pasionat de gadgeturi, dar nu neaparat un smartphone iti face cu ochiul in oferta eMAG de Back Friday 2019, iti propunem sa cumperi ceasuri smart.

NISSA da startul reducerilor de Black Friday

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunta a fi o zi de senzatie, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori. NISSA se afla printre magazinele participante si da startul reducerilor incepand de azi, 13 octombrie.

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

Black Friday la eMAG: Care au fost produsele vandute in mai putin de 30 de secunde

EMAG a anuntat un nou bilant, la doua ore de la inceperea campaniei de Black Friday 2019. Clientii eMAG au comandat deja peste 750. 00 de produse, cu o valoare de peste 250 de milioane de lei.

Jysk, Black Friday timp de o saptamana, cu reduceri de pana la 70%. Principalele oferte

Retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa JYSK are oferte de Black Friday pana pe 20 noiembrie. Timp de o saptamana, clientii pot gasi peste 1. 000 de produse reduse cu pana la 70%.

Black Friday eMAG 2019. 74% - reduceri fabuloase la haine pentru femei si barbati

Black Friday eMAG 2019 a venit cu reduceri uimitoare la haine, incaltaminte, ceasuri si alte accesorii, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

eMAG Black Friday 2019. 10 chilipiruri pe care sa pui mana

EMAG Black Friday 2019. Au mai ramas doar cateva ore din zi pana cand incepe Vinerea Neagra 2019, iar magazinul emag. ro a anuntat o lista de zece produse care au reduceri exceptionale.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )