Libnet.ro
UNICEF

17:00

BlackRock, cel mai mare administrator de bani din lume, ar putea oferi consultanta pentru fondul suveran de investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BlackRock, cel mai mare administrator de bani din lume, ar putea oferi consultanta pentru fondul suveran de investitii

Reprezentanti ai gigantului american BlackRock, cel mai mare administrator de fonduri de investitii din lume, s-au intalnit miercuri la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, discutiile vizand o posibila. continuă pe Wall-Street Ro

Imagini care iti taie respiratia: Cum arata cel mai lung pod maritim din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase cu cel mai lung podmartitim din lume. Aflat in provincia Shandong, din estul Chinei, podul Jiaozhou Bay masoara 42 de kilometri lungime si are sase benzi de circulatie in.

Tranzactia inceputului de an in Sanatate. Cel mai mare spital privat din Vestul tarii a fost vandut

Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis, interesate de achizitia spitalului Athena, au ratat tranzactia, cel mai mare spital privat din vestul tarii fiind vandut firmei care detine in prezent Spitalul Premiere. Potrivit informatiilor Adevarul, spitalul detinut de omul de afaceri Lucian Perescu a fost vandut cu aproximativ 4,5 milioane euro.

De bautura trebuie sa te apuci de tanar, altfel te ametesti repede. Incidentul dinamovistilor de la U21 aminteste de alte povesti CELEBRE cu fotbalisti prieteni cu alcoolul: Eu sunt cel mai mare betiv din istoria lui Dinamo

Incidentul de la echipa Nationala 21 in care Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu au consumat bauturi alcoolice si au fost trimisi acasa din cantonamentul din Spania a amintit de.

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

Tragedie pentru cea mai bogata familie din lume: Miliardarul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Cel mai varstnic miliardar din lume, David Rockefeller a decedat la varsta de 101 ani, potrivit RT. Nepotul magnatului John D. Rockefeller a murit luni dimineata la domiciliu in timp de dormea, ca.

Roger Federer si inca o fila de istorie. Elvetianul si-a adjudecat pentru a cincea oara in cariera turneul de la Indian Wells si devine cel mai in varsta castigator de Masters din lume

Victorie superba pentru Roger Federer la Indian Wells. Elvetianul s-a impus in finala contra lui Stan Wawrinka in doua seturi si si-a adaugat in palmares al cincilea trofeu de la acest.

E un nemernic, dar as vrea sa-l felicit: Roger Federer si inca o fila de istorie. Elvetianul si-a adjudecat pentru a cincea oara turneul de la Indian Wells si devine cel mai in varsta castigator de Masters din lume (VIDEO)

Victorie superba pentru Roger Federer la Indian Wells. Elvetianul s-a impus in finala contra lui Stan Wawrinka in doua seturi si si-a adaugat in palmares al cincilea trofeu de la acest.

Daruieste naturii energia ta! Ora Pamantului, cea mai mare miscare de mediu, sarbatorita pe 25 martie

La 10 ani de la prima editie Earth Hour, ce a avut loc la Sydney, cea mai mare miscare de mediu din istorie, initiata de WWF, este gata sa uneasca din nou milioane de oameni din intreaga lume. Intervalul orar ramane acelasi, 20. 30, timp in care oameni si constructii emblematice vor stinge lumina, gest-simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )