Libnet.ro
UNICEF

21:45

Blestemul lui Robert Baratheon, una dintre cele mai impresionante teorii a fanilor serialului Game of Thrones, a fost confirmata

B1 B1,
Blestemul lui Robert Baratheon, una dintre cele mai impresionante teorii a fanilor serialului Game of Thrones, a fost confirmata

Fanii celebrului serial Game of Thrones au lansat, de-a lungul timpului, nenumarate teorii cu privire la soarta personajelor lor favorite, iar odata cu difuzarea celui mai recent episod, Battle of. continuă pe B1

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

Incidentul de la strandul Straulesti: Una dintre tinere a decedat

Una dintre cele doua fete care au fost la un pas sa se inece, sambata seara, la un strand din Straulesti, a decedat, miercuri dimineata, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, a precizat purtatorul de cuvant al unitatii medicale Raluca Alexandru.

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

Blestemul lui Robert Baratheon s-a implinit: O impresionanta teorie a fanilor serialului Game of Thrones a fost confirmata

Potrivit unei teorii lansate de un fan Uzeala Tronurilor, primul episod al serialului a dat un indiciu important despre sfarsitul tragic al unor personaje, care s-a confirmat odata cu episodul Batalia bastarzilor.

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

Dell a prezentat cele mai noi produse destinate companiilor

Dell a prezentat ier cele mai noi produse in cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /16. Dell Be/ Future Ready /16 este un evenimentde o zi, care acopera 17 tari din regiunea EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si include sesiuni de informari si de break-out, precum si o expozitie in cadrul careia compania [].

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

Descopera in cea mai calduroasa luna a verii daca te afli printre zodele norocoase ce sunt rasfatate de astre. Iata care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!.

VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria Simons Cat Logic, ilustratorul Simon Toland explica de ce pisicile obisnuiesc sa adoarma in cele mai ciudate locuri, de ce isi schimba frecvent locul in care se odihnesc si cate ore dorm zilnic.

Una din cele doua copile care au fost la un pas de inec intr-un strand din Capitala a murit. Medic: Cealalta este in stare grava

Una dintre cele doua fete care au fost descoperite in submersie in piscina din Straulesti a murit miercuri dimineata la ora 6. 40, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )