Libnet.ro
UNICEF

16:30

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

FOTO. Unde s-a nascut cea mai grava boala din ultimele decenii

Datorita tehnicilor moderne de mapare genetica, una dintre cele mai grave boli ale omenirii, infectia cu virusul HIV, a fost datata in premiera in cadrul unui amplu studiu realizat de oamenii de stiinta din Marea Britanie. Astfel, cercetatorii de la Universitatea Oxford au reusit sa stabileasca originile acestei infectii, care a aparut pentru prima data in urma cu 100 de ani, pe continentul african.

Mioara Velicu si cea mai mare durere a ei: Mi-am pierdut iubirea vietii

Este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara, dar de trei ani, Mioara Velicu nu se mai simte completa. Si asta pentru ca si-a pierdut jumatatea. O durere peste care nu a reusit sa treaca nici macar acum.

Caz cutremurator in America! Un barbat a rapit, violat si tinut prizoniere 12 fete. Una dintre ele a fost vanduta chiar de parinti

Un barbat, in varsta de 51 de ani din Pennsylvania, va fi judecat pentru abuzuri sexuale si rapire dupa ce, in casa sa, au fost descoperite 12 fete, potrivit nbcphiladelphia. com. Una dintre fete.

VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria Simons Cat Logic, ilustratorul Simon Toland explica de ce pisicile obisnuiesc sa adoarma in cele mai ciudate locuri, de ce isi schimba frecvent locul in care se odihnesc si cate ore dorm zilnic.

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

Bolile de inima sunt cauza numarul unu de deces in lume, iar in Romania, in fiecare zi, 40 de oameni mor din cauza unui infarct, in conditiile in care 2 din 3 romani sufera de boli de inima. Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficientele valvelor.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Siemens si Gamesa vor crea unul dintre cei mai mari producatori globali de turbine eoliene

Compania spaniola de energie regenerabila Gamesa a acceptat sa-si combine divizia sa de turbine eoliene cu cea a grupului industrial german Siemens, intr-o tranzactie care va crea unul dintre cei mai mari producatori de turbine eoliene din lume, transmite Deutsche Welle, informeaza Agerpes.

Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul IT este acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, afaceristul Mircea Tudor i-ar fi platit 6 milioane de lei unui avocat pentru a fi ajutat.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )